Rămâi conectat

Curier Județean

LIVE VIDEO. Un nou protest față de modificările legilor Justiției, la Alba Iulia: ”Ei cu hoții, noi cu toții!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un nou protest față de modificările legilor Justiției este organizat duminică, 10 decembrie, în fața Prefecturii Alba, dar și în alte județe din țară.

UPDATE: La protest au participat aproximativ 20 de persoane care, ca de obicei, au scandat lozinci antiguvernamentale și împotriva PSD. Ei s-au manifestat zgomotos, cu fluieri și vuvuzele, și au mărșăluit pe principalele artere din Alba Iulia.

De asemenea, un protest de mare se organizează și la București, în Piața Victoriei, în fața sediului Guvernului.

”Chemare la proteste de amploare. A început dictatura hoției. Chemam lumea din Romania, diaspora să vină la București, din toată țara! Dacă proiectul de modificare a statutului magistraților devine lege, independența procurorilor va fi eliminată, judecătorilor și procurorilor li se vor îngrădi dreptul la critică și cel la liberă exprimare, magistrații vor putea fi anchetați de comisii parlamentare, iar magistrații trimiși în judecată vor putea continua să judece și să “împartă dreptate”, se arată pe pagina de Facebook a evenimentului creat de mai multe organizații civice.

”Nu vom sta și accepta repetarea istoriei. Dictatura nu se instalează într-o zi sau peste noapte, nu există anunț oficial de instalare a dictaturii. Fiecare zi în care tăcem și închidem ochii la restrângerea drepturilor noastre, a libertăților individuale, a democrației, a independenței justiției și domniei legii ne îndepărtează de lumea democratică în care am intrat cu atâtea sacrificii”, mai afirmă organizatorii protestelor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea