LIVE VIDEO| Ședința extraordinară a CL Alba Iulia pentru alegerea celor doi viceprimari ai Municipiului Alba Iulia

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Ședința extraordinară a Consiliului Local Alba Iulia a început, iar cetățenii orașului nostru vor afla, în scurte momente, cine vor fi cei care se vor ocupa de interesele și bunăstarea lor în următorii 4 ani, din râvnitele funcții de viceprimari.

Gabriel Pleșa, primarul Municipiului Alba Iulia, a convocat această ședință, după mai bine de două săptămâni de la cea ce alegere a comisilor de specialitate, când și alegerea celor doi viceprimari a fost iniția stabilită, pentru a ,,completa” într-un final administrația orașului cu două funcții importante.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Potrivit surselor ziarulunirea.ro, toată conducerea Primăriei Alba Iulia va fi formată din vechi liberali, PDL-iștii rămănând pe afară. Din partea USR-PLUS, puternic susținut de Gabriel Pleșa, viceprimarul va fi Emil Popescu, iar din partea PNL, Marius Filimon, susținut de oamenii lui Ion Dumitrel.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Evenimentul are în prezent loc în curtea Colegiului Tehnic ,,Dorin Pavel”, pentru a se putea respecta toate normele de distanțare socială, în contextul pandemiei.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419