Rămâi conectat

Ştirea zilei

LIVE VIDEO| Ședința extraordinară a CL Alba Iulia pentru alegerea celor doi viceprimari ai Municipiului Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ședința extraordinară a Consiliului Local Alba Iulia a început, iar cetățenii orașului nostru vor afla, în scurte momente, cine vor fi cei care se vor ocupa de interesele și bunăstarea lor în următorii 4 ani, din râvnitele funcții de viceprimari.

Gabriel Pleșa, primarul Municipiului Alba Iulia, a convocat această ședință, după mai bine de două săptămâni de la cea ce alegere a comisilor de specialitate, când și alegerea celor doi viceprimari a fost iniția stabilită, pentru a ,,completa” într-un final administrația orașului cu două funcții importante.

Potrivit surselor ziarulunirea.ro, toată conducerea Primăriei Alba Iulia va fi formată din vechi liberali, PDL-iștii rămănând pe afară. Din partea USR-PLUS, puternic susținut de Gabriel Pleșa, viceprimarul va fi Emil Popescu, iar din partea PNL, Marius Filimon, susținut de oamenii lui Ion Dumitrel.

Evenimentul are în prezent loc în curtea Colegiului Tehnic ,,Dorin Pavel”, pentru a se putea respecta toate normele de distanțare socială, în contextul pandemiei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea