LIVE VIDEO| Sărbătoarea Muzicii la Alba Iulia, primul festival după relaxarea măsurilor din pandemie. ,, O harpă de poveste“ și Alexandra Ușurelu, în programul de azi

Astăzi, 27 iunie 2020, la Alba Iulia se va desfășura cea de-a doua zi a evenimentului ,,Sărbătoarea Muzicii 2020“, primul festival organizat în Cealaltă Capitală, după relaxarea măsurilor impuse de pandemia de COVID-19.

Suneterapie: este conceptul prin care organizatorii ediției din 2020 a unuia dintre cele mai importante evenimente culturale – Sărbătoarea Muzicii – își propun să redea Cetății viața și atmosfera cu care și-a obișnuit vizitatorii.

ELIT

Alexandra Ușurelu, în vârstă de 30 de ani, și-a început cariera ca artist muzical independent pe scena Teatrului Odeon din București, devenind în scurt timp de la lansarea albumului său de debut una dintre cele mai de succes artiste independente din România, cu numeroase cereri de concerte și mii de plătitori de bilete anual.

 

Mihail David - 2020

Pianul, harpa, clarinetul sau vioara, în general instrumentele clasice, vor fi vedetele din aceasta ediție, cu totul specială, a Sărbătorii Muzicii de la Alba Iulia. Participarea publicului este, ca întotdeauna, gratuită, însă numărul de spectatori este limitat la numărul de scaune disponibile în Piața Cetății, într-un perimetru strict delimitat și securizat.

Programul zilei de azi, sâmbătă, 27 iunie 2020:

19:00 – 20:00
O harpă de poveste – recital harpă, clarinet, pian
20:30 – 21:30
Recital Alexandra Ușurelu

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...