Rămâi conectat

Ştirea zilei

LIVE VIDEO| Sărbătoarea Muzicii la Alba Iulia, primul festival după relaxarea măsurilor din pandemie. ,, O harpă de poveste“ și Alexandra Ușurelu, în programul de azi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Astăzi, 27 iunie 2020, la Alba Iulia se va desfășura cea de-a doua zi a evenimentului ,,Sărbătoarea Muzicii 2020“, primul festival organizat în Cealaltă Capitală, după relaxarea măsurilor impuse de pandemia de COVID-19.

Suneterapie: este conceptul prin care organizatorii ediției din 2020 a unuia dintre cele mai importante evenimente culturale – Sărbătoarea Muzicii – își propun să redea Cetății viața și atmosfera cu care și-a obișnuit vizitatorii.

Alexandra Ușurelu, în vârstă de 30 de ani, și-a început cariera ca artist muzical independent pe scena Teatrului Odeon din București, devenind în scurt timp de la lansarea albumului său de debut una dintre cele mai de succes artiste independente din România, cu numeroase cereri de concerte și mii de plătitori de bilete anual.

 

Pianul, harpa, clarinetul sau vioara, în general instrumentele clasice, vor fi vedetele din aceasta ediție, cu totul specială, a Sărbătorii Muzicii de la Alba Iulia. Participarea publicului este, ca întotdeauna, gratuită, însă numărul de spectatori este limitat la numărul de scaune disponibile în Piața Cetății, într-un perimetru strict delimitat și securizat.

Programul zilei de azi, sâmbătă, 27 iunie 2020:

19:00 – 20:00
O harpă de poveste – recital harpă, clarinet, pian
20:30 – 21:30
Recital Alexandra Ușurelu


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea