LIVE VIDEO. S-a deschis Târgul de Crăciun de la Sebeș. Atmosferă de poveste, în Parcul Tineretului: Concert BiBi, patinoar artificial și colindători

Târgul de Crăciun 2019 de la Sebeș s-a deschis joi, 5 decembrie, în Parcul Tineretului din municipiu.

Atmosfera de sărbătoare a pus stăpânire joi seara peste Parcul Tineretului din Sebeș, odată cu deschiderea Târgului de Crăciun 2019.

ELIT

În perioada 5– 20 decembrie 2019, în Parcul Tineretului, va prinde contur unei povești de iarnă, cu personaje care să aducă bucurie copiilor, un patinoar cu acces gratuit, căsuțe decorate cu produse specifice Crăciunului.

Pe scena montată în parc, vor sosi colindători, pentru a colora atmosfera cu cele mai frumoase cântece de iarnă și pentru a le oferi celor prezenți bucuria colindului străbun.

Mihail David - 2020

La întâlnirea cu cei mai mici locuitori ai Sebeșului nu va lipsi nici Moș Crăciun, el își va face apariția în seara zilei de 20 decembrie și va oferi cadouri celor prezenți.

Principalele atracții cu care Târgul de Crăciun de la Sebeș își așteaptă vizitatorii sunt patinoarul artificial de 400mp cu acces gratuit, căsuțele cu dulciuri, dar și animatorii îmbrăcați în personaje de poveste.

Seara a fost animată de momentele artistice cu BiBi și Grupul vocal de muzică ușoară „Do Re Mi” al Centrului Cultural „Lucian Blaga” pregătit de Alexandra și Adrian Pamfilie.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...