LIVE VIDEO| Prima conferință de presă cu distanțare socială din Alba Iulia: Europarlamentarul Victor Negrescu vorbește despre proiectul social privind distribuția tabletelor educaționale românești

Europarlamentarul Victor Negrescu susține la această oră o conferință de presă, după ce a anunțat demararea proiectului social privind distribuția tabletelor educaționale românești. De primele tablete vor beneficia elevii din comuna Poiana Vadului, județul Alba.

Proiectul a fost anunțat inițial pe 12 mai, cu ocazia unei conferințe dedicate educației digitale, organizate de Victor Negrescu împreună cu Biroul de Legătură al Parlamentului European în România, la care au participat reprezentanți ai Comisiei Europene, dar și cei mai relevanți actori în domeniul educației din România și Europa. Inițiatorii proiectului au arătat, cu acel prilej, că își propun distribuirea gratuită, prin intermediul instituțiilor de învățământ, a câtorva sute de tablete educaționale către copiii din zonele cele mai defavorizate.

ELIT

Mihail David - 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...