Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

LIVE VIDEO| Prefectul Albu, împreună cu subprefecții Vincze András și Viorel Rașcovici își depun JURĂMINTELE după numirea lor în funcții

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ceremonia de depunere a jurămintelor de către prefectul județului Alba și cei doi subprefecți este transmisă live astăzi, 4 martie 2021, pe pagina de Facebook al instituției. 

La eveniment participă prefecții și subprefecții în funcție la această dată, precum și prefecții și subprefecții care urmează să depună jurământul.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Ceremonia de depunere a jurământului de către prefectul Nicolae Albu, respectiv subprefecții András Vincze și Viorel Rașcovici are un caracter restrâns, cu prezență fizică limitată, pentru a respecta normele și măsurile sanitare în vigoare.

Viorel Rașcovici a fost numit de către Guvern în funcția de subprefect al județului Alba din partea USR, în ciuda CV-ului său cel puțin „dubios”.

De asemenea, Vincze András, din partea UDMR, a fost numit subprefect de Alba, în cursul zilei de 3 martie, fiind cel de-al doilea subprefect ales.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere?

Ziarul Unirea

Publicat

în

4Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere? În fiecare an, la Paştele ortodox credincioşii se bucură de minunea Luminii Sfinte – un eveniment miraculos ce se petrece în Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim, în timpul slujbei de vecernie ce are loc în Sâmbăta Mare, ziua dinaintea Paştelui. Citeşte şi: Urari de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea