Rămâi conectat

Ştirea zilei

LIVE VIDEO: Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, în inspecție pe loturile 1 și 2 ale autostrăzii A10 Sebeș-Turda

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a ajuns, joi, în județul Alba unde verifică stadiul lucrărilor la autostrada A10 Sebeș-Turda, loturile 1 și 2.

Potrivit datelor oficiale privind stadiul fizic al lucrărilor pe autostrada A10, loturile 1 și 2, la finalul lunii aprilie 2019, publicate de CNAIR șansele ca unul dintre cele 2 loturi să fie deschise circulației anul acesta sunt aproape nule.

Pe lotul 1 al autostrăzii Sebeș-Turda, antreprenorul Pizzarotti a făcut în ultima lună, un progres de 2,2 procente, iar de la începutul anului de 7,1 procente. În prezent, stadiul fiuzic al lucrărilor pe lotul 1 este de 67,1%. Șansele ca acest lot să fie deschis circulației integral sunt extrem de mici, cel mai probabil antreprenorul va atinge un stadiul fizic de circa 85% la finalul anului 2019, astfel că acest lot va putea fi deschis circulației abia în 2020.

Pe lotul 2 al autostrăzii Sebeș-Turda, în primele 4 luni ale anului 2019, s-a bătut pasul pe loc, progresul fizic de 0,5 procente înregistrat în primele luni alea anului fiind insignifiant. Într-adevăr, spre finalul lunii aprilie, antreprenorul Aktor a adus circa 100 de basculante, iar prezența lor se va simți probabil în progresul fizic din următoarele luni.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea