Rămâi conectat

Ştirea zilei

LIVE VIDEO| Ludovic Orban, prezent la Blaj, în mijlocul CRIZEI politice care a izbucnit în România

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Preșesintele Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, se află astăzi, 4 septembrie, într-o vizită în județul Alba, la Blaj.

Această vizită se petrece în toiul crizei politice care a erupt în țara noastră în urmă cu câteva zile, a cărui deznodământ, sau continuare, vor fi decise în cursul săptămânii viitoare.

Ședința Coaliției s-a încheiat, vineri seara, fără o soluție clară pentru rezolvarea crizei de pe scena politică, asă că USR PLUS va depune moțiunea de cenzură, conform unor surse politice.

Liderii USR PLUS Dan Barna și Dacian Cioloș au anunțat că au depus moțiunea de cenzură.

“Fiecare membru al coaliției și-a menținut punctul de vedere. PNL a spus că rămân alături de Florin Cîțu. Noi am transmis că nu mai are susținerea noastră, pe cale de consecință tocmai a fost depusă moțiunea de cenzură”, a declarat Dan Barna.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea