Rămâi conectat

Ştirea zilei

LIVE VIDEO| Ion Dumitrel își anunță candidatura la conducerea Consiliului Judeţean – Conferință de presă PNL Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vineri, 3 iulie 2020, începând cu ora 11.00, are loc o conferință de presă la Sediul Organizației PNL Alba, la care participă Ion Dumitrel, președintele CJ Alba și deputatul Florin Roman.

În cadrul conferinței, se așteaptă ca actualul președinte al Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel, să își anunțe o nouă candidatură pentru conducerea instituției în fruntea căreia se află de 15 ani. Candidatura lui Ion Dumitrel a fost validată de BPN al PNL în data de 9 martie 2020.

Ion Dumitrel are 62 de ani şi este de profesie inginer. S-a născut în localitatea Brabova (Dolj), este căsătorit şi are un băiat. A absolvit Facultatea mecanică de la Universitatea din Craiova şi are diplomă de licenţă ca inginer.

Din 1985, s-a angajat inginer la Mecanica SA Alba Iulia, apoi la UJCM (şef departament proiectare), din 1988 şi la Prodcom SCCA. Din anul 2000, a fost inginer la Societatea de Transport Gaze Naturale Mediaş – sectorul Alba Iulia. Din 2005 este preşedinte al Consiliului Judeţean Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea