LIVE VIDEO| Festivitatea de absolvire a Promoției 2020 – „General Ioan Emanoil Florescu”, la Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia

Astăzi începând cu ora 9:00, are loc festivitatea de absolvire a Promoției 2020 – „General Ioan Emanoil Florescu”, la Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia. Festivitatea se va desfășura fără invitați și cu respectarea regulilor de distanțare socială.

„Emoții mari pentru cei 116 elevi din clasa a XII-a care astăzi își iau rămas bun de la anii de liceu. Sunt alături de ei în aceste clipe emoționante cadrele didactice și militare care le-au călăuzit pașii în cei patru ani de studiu. Sunt cu sufletul și gândul alături de ei părinții și toți cei dragi lor.

ELIT

Festivitatea de absolvire a Promoției 2020 – „General Ioan Emanoil Florescu” se desfășoară cu respectarea tuturor măsurilor de protecție sanitară și a regulilor de distanțare.

Emoții mari pentru cei 116 elevi din clasa a XII-a care astăzi își iau rămas bun de la anii de liceu. Sunt alături de ei în aceste clipe emoționante cadrele didactice și militare care le-au călăuzit pașii în cei patru ani de studiu. Sunt cu sufletul și gândul alături de ei părinții și toți cei dragi lor. Festivitatea de absolvire a Promoției 2020 – „General Ioan Emanoil Florescu” se desfășoară cu respectarea tuturor măsurilor de protecție sanitară și a regulilor de distanțare.În cadrul festivității de absolvire au loc momentele specifice: acordarea premiilor de onoare, predarea-primirea cheii generațiilor și dezvelirea tabloului promoției a 69-a, ce poartă denumirea onorifică ,,General Ioan Emanoil Florescu”.

Publicată de Colegiul Național Militar " Mihai Viteazul" Alba Iulia pe Miercuri, 10 iunie 2020

În cadrul festivității de absolvire au loc momentele specifice: acordarea premiilor de onoare, predarea-primirea cheii generațiilor și dezvelirea tabloului promoției a 69-a, ce poartă denumirea onorifică ,,General Ioan Emanoil Florescu”, au scris reprezentanții instituției de învățământ pe facebook.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...