Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

LIVE VIDEO. Conferință de presă Primăria Alba Iulia, la Palatul Principilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

O conferință de presă este organizată miercuri, 25 septembrie, de Primăriei municipiului Alba Iulia. Evenimentul se desfășoară la Palatul Principilor (Cetatea Alba Carolina). 

Întâlnirea a debutat cu o vizită la corpul principal al Palatului Principilor din Cetatea Alba Carolina, edificiu ridicat în secolul al XV-lea şi considerat de către specialiști cea mai importantă clădire administrativă din Transilvania, în vederea observării stadiului lucrărilor, începute în luna martie a acestui an.

Corpul este restaurat şi valorificat durabil prin proiectul „Conservarea, restaurarea și valorificarea durabilă a Ansamblului Palatului Principilor din Alba Iulia – Centru Expozițional Corp Principal E“.

Proiectul presupune lucrări de consolidare, conservare, restaurare – inclusiv picturi murale decorative, dotări interioare și expoziționale.

Durata lucrărilor este de 21 de luni.

Obiectivele majore ale proiectului vizează conservarea, restaurarea și valorificarea durabilă a Ansamblului Palatului Principilor din Alba Iulia — Centru Expozițional Corp Principal ‘E’, în suprafață de 3113,64 metri pătrați, prin lucrări de consolidare, conservare, restaurare dotări interioare și amenajări expoziționale, în vederea valorificării durabile în acord cu statutul său istoric cu valențe naționale și europene.

Valoarea contractului este de 16.211.034, 33 lei fără TVA.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Tânăr din Bucerdea Grânoasă, reținut de polițiști. Este suspectat de către oamenii legi că ar fi tăiat cauciucurile a patru autoturisme, în timp ce era băut

Bogdan Ilea

Publicat

în

Tânăr din Bucerdea Grânoasă, reținut de polițiști. Este suspectat de către oamenii legi că ar fi tăiat cauciucurile a patru autoturisme, în timp ce era băut Polițiștii din Bucerdea Grânoasă au reținut un tânăr de 19 ani, care este suspect că, în data e 3 mai, sub influența băuturilor alcoolice, ar fi tăiat cauciucurile a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea