Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

LIVE VIDEO| ”Ambasadorii Unirii” la Alba Iulia. Festival Național, cu paradă a portului popular și spectacol cu peste 300 de copii. PROGRAMUL

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Ca de obicei, manifestările la care participă peste 300 de copii și cadre didactice din majoritatea zonelor folclorice ale țării, și evident și din județul Alba, cuprind o paradă a portului popular desfașurată între orele 09.00 – 10.00  pe  B-dul Transilvaniei.

Apoi la ora 10.00 va urma un Te Deum în Catedrala Reîntregirii.

În aceeași zi, la ora 11,00, în Sala Principia, reprezentanţii-copii, din diferitele regiuni istorice ale ţării, se vor prezenta în faţa oficialităţilor locale şi judeţene, ca de fiecare dată, de 19 ani încoace, aducând mesajele lor de bucurie că se află în inima ţării, la Alba Iulia, pentru a cinsti cum se cuvine Marea Unire și Ziua Națională a României. Cu această ocazie copiii își vor exprima gândurile lor de unire şi frăţietate, întru cinstirea înaintaşilor şi propăşirea neamului românesc în context european.

După masa, la ora 14.00, în Alba Mall, ansamblurile folclorice de copii vor suține un minunat spectacol de cântece și dansuri populare românești sub genericul: „BAT CLOPOTE CÂNTÂND REÎNTREGIREA”.

își vor da concursul pe scenă ansambluri folclorice de copii din judeţele Bistrița Năsăud, Dolj, Hunedoara, Iași, Maramureș, Mureș, Tulcea, Vâlcea, Sălaj, Alba, Cluj.

[nggallery id=7570]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

UPDATE TRAGEDIE în Alba: Cadavrul unui bărbat din Doștat descoperit în zona Cunța-Cut, lângă calea ferată

Bogdan Ilea

Publicat

în

UPDATE TRAGEDIE în Alba: Cadavrul unui bărbat din Doștat descoperit în zona Cunța-Cut, lângă calea ferată Un bărbat a fost găsit decedat lângă linia de cale ferată în zona dintre Cunța și Cut, în cursul zilei de astăzi, 20 mai. Polițiștii de la Direcția de Poliție Transporturi fac cercetări pentru a stabili evenimentele întâmplate. „Este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea