Rămâi conectat

Sport

Live – Text şi FOTO: Baraj pentru Liga a 3-a la Oradea! Rapid Jibou – CSO Cugir 0-4 (0-3)! Cugirenii au promovat în Liga a 3-a

Dragoş Suciu

Publicat

în

>Sărbătoare mare sub Drăgana, după ce echipa CSO Cugir a realizat primul rezultat notabil al existenţei, promovarea în Liga a 3-a. Formaţia lui Alexandru Kilin a depăşit barajul de accedere în eşalonul terţ, de astăzi, de pe stadionul „Iuliu Bodola” din Oradea, învingând cu scorul categoric de 4-0 (3-0) pe Rapid Jibou, reprezentanta judeţului Sălaj, goluri marcate de Cârstean (3), Şuteu (16, 55), G. Goronea (40).

VEZI filmul evenimentelor!

*Minutul 90: suporterii de sub Drăgana îşi ovaţionează favoriţii la scenă deschisă, iar fotbaliştii aflaţi pe banca de rezervă flutură tricourile în semn de victorie!

Elit - Gustul Desăvârșit

*Minutul 87, Itu şutează pe lângă poartă, în timp ce galeria Cugirului scandează „Să vină berea la băieţi” şi „Campionii, campionii”

*Min. 84: Oniga (CSO Cugir) a primit un avertisment

Min 80: Situaţie dificilă pentru Rapid Jibou, antrenorul strigă jucătorilor să arunce mingea în faţă. Se preconizează o victorie categorică!

Min 79: Grozav driblează 3 jucători, este ţinut de tricou, dar arbitrul nu fluieră pentru că este avantaj. În cele din urmă mingea ajunge la portarul Rapidului.

Min 78: Atac poziţional al echipei din Cugir, timp în care galeria CSO strigă „Rapid Jibou”, în mod ironic, evident.

Min 77: A ieşit Şuteu a intrat Iovănescu.

Min 73: A ieşit din teren Goronea şi a intrat Adrian Dan

Min 72: Corner de pe partea stângă al Rapidului, dar fără niciun rezultat.

Min. 70: De pe banca tehnică managerul sportiv al CSO, Bogdan Petric felicită jucătorii cugireni fiind foarte încântat de calitatea jocului prestat!

Min 69: A doua schimbare la CSO Cugir, a ieşit accidentat Mihai Ştefan Radu şi a intrat Oniga.

Min 67: Pauză de hidratare. Arbitrul de centru zice „10 secunde pauză de hidratare”. Jucătorii vin pe marginea terenului şi primesc câteva indicaţii de la Kilin.

Min 66: O primă ocazie serioasă a Rapidului, după o centrare de pe partea dreaptă care a trecut prin faţa portarului Lăncrăjan.

Min 62: Rapid Jibou a făcut o schimbare: a intrat Moldovan şi a intrat Maior. A ieşit un fundaş şi a intrat un atacant!

Min 62: A ieşit Cîrstean şi a intrat N. Găldean. Cel înlocuit este chemat la galerie şi aplaudat pentru primul gol şi întreaga evoluţie!!!

Min 61: Antrenorul Rapidului îşi încurajează echipa care este condusă şi în teren şi pe tabelă.

Min 59: Dan Adrian şi Oniga trimişi la încălzire.

Min 55, 0-4: GOOOOOL înscris de Şuteu. Acesta pătruns pe partea stângă şi a şutat lângă colţul scurt. Bucurie mare, diferenţă mare de valoare!!

Min 53: Un nou corner al echipei cugirene executat de cugireni şi respins de unul dintre apărătorii Rapid Jibou.

Min. 49: Găldean este trimis la încălzire de antrenorul Kilin care priveşte calm de pe marginea terenului un corner executat de pe partea stângă, în timp ce galeria CSO strigă numele lui Neagu.

Minutul 48: Mingea este la Şuteu care a centrat de pe partea stângă dar portarul Rapidului prinde.

Minutul 46: Meciul se reia, galeria CSO susţine echipa deşi mingea este la Rapid Jibou.

După meci vom reveni cu VIDEO şi Galerie FOTO

Minutul 45: Arbitrul partidei fluieră finalul primei reprize.

Minutul 44: Şut periculos executat de Neagu şi respins în corner de portar. CSO are o ultimă ocazie a actului întâi.

Minutul 43: Primul şut pe spatiul porţii al echipei Rapid Jibou, executat de Farcaş, dar prins fără probleme de Lăncrăjan.

Minutul 42: Meci foarte bun făcut de CSO Cugir care are un nou atac prin Itu, la o fază la care portarul gazdelor a ieşit, l-a atacat, dar nu s-a dat nimic.

Minutul 40, 0-3: Atac poziţional al echipei cugirene care a făcut o primă repriză mare. GOOOOL G. Goronea, după o pătrundere individuală!!!

Minutul 39: Atacul este condus pe partea stângă, mingea ajunge la Itu, care întoarce la Neagu care şutează pe centrul porţii.

Minutul 36: Neagu face presing agresiv, CSO Cugir arată o poftă bună de joc. Majoritatea atacurilor fiind conduse de căpitanul echipei, Lucian Itu.

Minutul 35: Jocul este la mijlocul terenului Rapid Jibou avansează, dar mingea ajunge în posesia fundaşilor cugireni.

Minutul 33: Itu conduce un nou atac pe partea stângă, ajutat de Ianc cu ajutorul căruia a făcut un „un-doi” aproape de poarta adversarilor.

Minutul 32: Pasă bună dată de Itu la Şuteu care este faultat şi Mureşan vede galben. Jocul se reia, şut Grozav peste poartă!

Minutul 30: Lucian Itu schimbă jocul pe partea stângă, Ianc centrează, dar mingea nu este ajunsă.

Minutul 28: Un şut periculos executat de jucătorul echipei Rapid Jibou, Rus peste poarta apărată de Lăncrănjan.

Minutul 26: Meciul se reia cu un atac modest al echipei Rapid Jibou. Unul dintre puţinele şuturi spre poarta apărată de Lăncrănjan.

Minutul 25: Pauză de hidratare. Sunt peste 30 de grade la Oradea.

Minutul 25: CSO Cugir plimbă mingea în careul advers, iar Neagu finalizează cu şut peste.

Minutul 23: Căpitanul Lucian Itu conduce un atac poziţional finalizat cu centrare de Şuteu. Mingea este la mijlocul terenului în posesia echipei Rapid Jibou.

Minutul 21: Dublă ratare a cugirenilor, suporterii aplaudă echipa! Au ratat Şuteu şi Itu.

Minutul 20: Daniel Grozav şutează de la 25 de metri pe lângă poartă în aplauzele galeriei cugirene.

Minutul 18: Rapid Jibou a avut o lovitură liberă de pe partea stângă care a fost respinsă de cugireni. Meciul continuă cu un atac poziţional al echipei antrenată de Kilin.

Minutul 17: Un atac pe partea stângă este condus de Ianc şi finalizat de Neagu cu şut peste poartă.

Minutul 15, 0-2: Gooool Şuteu, cu un şut în dreapta portarului!!!

Minutul 13: Rapid Jibou are un atac timid pe partea dreaptă şi transformat în contratac advers, iar jucătorul cugirean Şuteu primeşte cartonaş galben pentru simulare în careu.

Minutul 11: Itu execută o lovitură liberă de la 25 de metri pe colţul din stânga al portarului, puţin pe lângă.

Minutul 10: Căpitanul echipei cugirene conduce un nou atac finalizat cu şut la poartă de Şuteu şi prins de portarul Jiboului, Adrian Noţigan.

Minutul 7: Ratare mare la poarta Jiboului, CSO Cugir atacă, echipa antrenată de Kilin are un început fulminant de meci.

Minutul 5: Încurajată de peste 100 de spectatori echipa din Cugir menţine atacul la poarta adversă!

Minutul 3: Bucurie mare pe stadionul „Iuliu Bodolea” din Oradea!!! Cîrstean deschide scorul, 1-0 pentru CSO!!!

CSO Cugir se află în faţa celui mai important meci al existenţei. Astăzi la ora 17.30, pe stadionul „Iuliu Bodola” va începe partida de baraj cu Rapid Jibou, reprezentanta judeţului Sălaj, pentru promovarea în Liga a 3-a.

CSO Cugir (antrenor Alexandru Kilin): Lăncrănjan – D. Lupşan, Şuvaina, Şt. Radu (69, Oniga), A. Ianc, D. Grozav, M. Neagu, Itu, G. Goronea (73, Ad. Dan), Şuteu (77, Iovănescu), Cârstean (62, N. Găldean); rezerve Iancău –  Isac, Mihu.

Rapid (antrenor Marius Muntean):  Notigan – Major (60, Ov. Moldovan), Ţurcaş, M. Mureşan, Rişcău (28, B. Rus), Roja (83, antrenorul M. Muntean), D. Rus, Al. Turcu, M. Haiduc (85, Brânduşe), Paşcalău, Al. Farcaş; rezerve  Opriş – A. Mureşan, Teglaş)

Arbitri: Fl. Marcu, asistenţi: Oct. Şovre, D. Mudura (Oradea); observatori Şt. Silaghi (Satu Mare) şi Gh. Bologan (Oradea).

Peste 100 de suporteri cugireni sunt la Oradea!

CSO reprezintă speranţa Cugirului de a pune iarăşi localitatea pe harta fotbalului autohton, după aproape un deceniu de absenţă. Lucian Itu este borna ieşirii din anonimat a Cugirului, experimentatul atacant fiind “puntea de legătură” între CF Cugir, echipa din 2004 şi actuala formaţie ce vrea să promoveze în Liga a 3-a. Peste 100 de suporteri de sub Drăgana sunt prezenţi la Oradea pentru a asista la realizarea unei performanţe aşteptate de ani buni. Din distribuţia cugireană lipseşte Tăban – suspendat, în schimb este apt G. Goronea – ce acuza în ultimul timp anumite probleme medicale.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Sport

FOTO: CSM Unirea Alba Iulia – Corvinul Hunedoara 0-3 (0-1) | Sub privirile lui Ioan Ovidiu Sabău, prea mici pentru duelul cu liderul

Dan HENEGAR

Publicat

în

CS Municipal Alba Iulia continuă seria dezamăgitoare din acest start de stagiune, pierzând pe “Cetate” cu liderul Seriei 9, Corvinul Hunedoara, scor 0-3 (0-1), cuțitul în rană răscucindu-l albaiulianul Andrei Roșu ce a parafat rezultatul final.

Cu Ioan Ovidiu Sabău în oficială, spectator de lux și antrenor dorit pe banca tehnică a “alb-negrilor”, amfitrionii nu au pus multe probleme unei echipe ce are maximum de puncte după 5 runde.

„Moțul” a discutat în linii mari cu oficialii uniriști, iar până la iarnă, în pauza competițională, nu se va implica, consultările purtându-se în continuare. În concluzie, Marcel Rusu va rămâne antrenor principal al Unirii în acest an, iar Sabău este prima opțiune!

Elit - Gustul Desăvârșit

Hunedorenii și-au arătat valoarea net superioară și la a 3-a descindere în Alba, impunându-se de fiecare dată fără a primi gol.  Albaiulienii nu au avut forță ofensivă, nu au amenințat deloc buturile junelui D. Roman (16 ani), iar defensiva s-a clatinat mai mereu (cu amendamentul fazei din minutul 9, când gazdele au solicitat penalty la șutul lui Agbomoniyi în brațul lui Garutti). Pe de altă parte portarul Cătălin Iovicin a limitat proporțiile scroului prin intervențiile sale, fiind cel mai bun echipier unirist.  Un meci dominat copios de trupa lui Florin Maxim, care a apăsat pedala atât cât trebuia împotriva penultimei clasate, o echipă ce și-a arătat limitele.

Fără mari emoții în acest joc, Hunedoara defilează spre barajul de promovare, în vreme ce CSM Unirea Alba Iulia suferă și are doar două puncte în 5 runde, cu două înfrângeri succesive în fața fanilor (3 dacă includem și jocul cu CS Ocna Mureș din Cupa României)! Palidă consolare, anul trecut, a fost 0-5…

Am pierdut disputa din cauza erorilor individuale, Hunedoara nu ne-a surprins cu nimic. Mergem înainte și încercăm să cțștigăm partida ce urmează„, a punctat Marcel Rusu. „Nu mi-a plăcut începutul jocului, am intrat puțin irascibili. Și adversarul ne-a provocat, la acea fază cu galbenul lui Coman. După primele 15 minute am intrat în joc. Adversarii nu ne-au pus în dificultate, având doar 2-3 faze fixe pe care le-am gestionat bine. A doua repriză a existat o singură echipă pe teren„, a spus Florin Maxim.

 

La meci a ajuns și Ioan Ovidiu Sabău, care asistă la confruntarea din tribuna oficială, alături de Radu Urcan, directorul CSM Unirea Alba Iulia și viceprimarul Marius Filimon.

*0-1, MIN. 20: M. COMAN, lat din 8 metri, la pas perfectă din dreapta de la Hergheligiu

*0-2. MIM. 65: M: LUPU a înscris din 6 metri, după pasa venită de la Fl. Iacob, din dreapta, fază similară cu deschiderea scorului

*0-3, MIN. 90+3: ROȘU, șut în diagonală din 10 metri, primul gol stagional al albaiulianului.

La reluare, prima ocazie este a oaspeților M. Coman (50, reluare alături, din apropiere. Șut Pîrvulescu (51), pe lângă. M. Lupu (53) nu ajunge un balon în fațâa portții. D. Pop (63) – reluare cu capul, a reținut Iovicin, Șut din unghi Pîrvulescu a parat Iovicin (75)

M. Lupu (4) a reluat cu capul în stâlpul stâng la cornerul lui Hergheligiu, Gazdele revendică un penalty pentru henț la Garutti (9), la șutul lui Agbomoniyi. Albaiulienii solicită eliminarea lui M. Coman pentru lovirea lui Circov (12), însă s-a acordat doar galben. Gariuti (39), șut pe jos respins în corner de Iovicin. Șut M. Lupu (45) respins în față de Iovicin. Liberă Hergheligiu, respinge portarul unirist

În tribune sunt aproxiomativ 500 de spectattori, ambele formații având galerii, mai numerosa fiind aceea a Hunedoarei.

La uniriști, este în premieră căpitan Călin Cristea ,pe „Cetate”,  iar hunedorenii îl au între buturi pe tânărul Darius Roman, de doar 16 ani!

La meci va asista și fostul internațional Ioan Ovidiu Sabău, antrenor dorit de formația din Cetatea Marii Uniri în această perioadă.

Echipe de start:

CSM Unirea: Iovicin – Bârdea, Benkirat, E. Codrea, Circov (83, R. Ivan) – Harangozo, C. Cristea/ cpt (72, Epure), Mâlnă, Indrei (58, Temdieu) – Sebaș,  Agbomoniyi (83, Cîrloanță); rezerve N. Itu, Lupea, An. Moldovan, C. Dănilă, Bakcsi. Antrenor Marcel Rusu.

Corvinul:  D. Roman – Iacob, Garutti, D. Pop (77, A. Vlad), Mar (72, Neacșa) – Bradu, Chindriş/ cpt. –  Hergheligiu (77, Mercioiu), M. Lupu (77, Borțoneanu), N. Pîrvulescu – M. Coman (72, Roșu); rezerve Deak, Mitran, Pocioian, Lupușor. Antrenor Florin Maxim.

Arbitri Ad. Pal (Oradea), D. Lucaciu (Cluj-Napoca), I. Georgiu (Dej) Observatori Cl. Ștefănuți (Năsăud), V. Radu (București)

Avertismente: E. Codrea (54), Harangozo (73)/  Coman (12), Garutti (70)


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Sport

Sănătatea Cluj – CSU Alba Iulia 1-3 (0-3)! Victorie externă de senzație pentru studenți împotriva „virușilor”!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSU Alba Iulia a reușit o victorie de senzație în deplasare, cu Sănătatea Cluj, scor 3-1 (3-0), echipa lui Mihai Manea realizând cel mai clar suces în eșalonul tert, de la promovarea din vară. Studenții veneau după 3 jocuri în care nu au punctat, dar s-au descătușat în acest joc împotriva virușilor verzi.

Formația din Cetatea Marii Uniri a luat astfel primele puncte extrene și are un moral excelent pentru etapa viitoare când o așteaptă marele derby al municipiului cu concitadina CSM Unirea Alba Iulia.  Cu 3 goluri marcate în 14 minutem vizitatorii au scurcircuitat formația clujeană, ce nu și-a mai revenit din șoc, și a înregistrat prima înfrângere internă, Sănătatea fiind obișnuită să marcheze o normă de 3 goluri în fiecare dispută.

„Am realizat un joc bun, băieții au respectat în mare măsură ce li s-a cerut. Este o victorie importantă pentru moral, am luat trei puncte importante în economia campionatului. A contat enorm faptul că ma reușit să fructificăm o parte dintre oportunitățile create și mă bucur că a marcat Bodea, avea nevoie de această reușită„, a precizat Mihai Manea.

Elit - Gustul Desăvârșit

 

*0-1, MIN. 25: D. CUNȚAN a deschis scorul, după ce a depășit portarul, la o diagonală trimisă de Kilyen.

*0-2, MIN. 29: Al. BODEA a majorat avantajul, reluare cu capul, la centrarea lui Bucurică

*0-3, MIN. 38: BUCURICĂ a transformat un penalty obținut de Șulea

*1-3, MIN. 71: penalty Al. OLTEAN, fault Vl. Popa la Al. Paul

Nou-promovata nu a marcat din prima etapă (când s-au consemnat singurele goluri), în 2-1 cu Viitorul Cluj și are în față o formație “de totul sau nimic”: clujenii se mândresc  cu al doilea atac din serie, cu 13 reușite, dar în același timp afișează cea mai modestă defensivă.

Echipe:

Sănătatea: Cotârlă – Szoloși, Poenar, C. Mureșan, R. Pașca, Rusui, Saboși, Vescan, D. Paul, Da Silva, Al. Oltean; rezerve Țărmure, Laco, C. Cîmpean, A. Paul, Cobîrzan, A. Ștefan. D. Goga, Zărnescy, D. Rusu. Antrenori Csaba Kiss, Marius Semeniuc George Florescu

CSU:  Fl. Șerban – D. Cunțan, Kilyen, V. Popa, Bucurică/ cpt – Frențiu, Al. Petresc, Ad. Hăprian, Amihăesei – Sulea, Al. Bodea; rezerve Spînu, Al. Albu, Ionică, Adjani, Herci, M. Toma. Budin, Al. Costea, Costiniuc, Antrenor Mihai Manea.,

Arbitri R. Bădărău (Hunedoara), I. Cozorici (Zalău), D. Nagy (Mediaș) Observatori M. Savaniu (Satu Mare), Cr. Gîț (Deva)


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Sport

FOTO,: Metalurgistul Cugir – CS Ocna Mureș 4-3 (2-3), remontada și revanșă cugireană într-un derby nebun „de Alba”!!!!

Dan HENEGAR

Publicat

în

O partidă efectiv nebună sub Drăgana, un derby “de Alba” cu o derulare halucinantă a ostilităților, Metalurgistul Cugir – CS Ocna  Mureș 4-3 (2-3), în care amfitrionii au revenit incredibil de la 1-3.

A fost al treilea joc la rând între cele două conjudețene, cu un scenariu gen thriller (același scor și toamna trecută, când „Soda” a avut 3-1 la pauză). O dispută interzisă celor cu nervi slabi, în care de la 1-0 (Udrea) s-a ajuns la 1-3, cu două reușite de senzație semnate de D. Ghiță (1-1) și Al. Giurgiu (1-3), între acestea intercalându-se reușita cugireanului G. Goronea (1-2), prima împotriva fostei echipe. la pauză fiind 2-3 (a punctat Șaucă).

Nebunia a continuat și la reluare, jucându-se cu garda jos, ca-n curtea școlii, iar cugirenii au reușit să revină și să egaleze rapid prin P. Păcurar (50, penalty). Metalurgistul a dominat copios actul secund, a avut o sumedenie de ocazii mari, inclusiv o bară prin Tîrla, iar Boldea (81) a închis “remontada” pentru 4-3.

Elit - Gustul Desăvârșit

*Roata s-a întors!

Trupa lui Lucian Itu a vrut să se răzbune pentru eliminarea din Cupa României, când pe “Stadionul Dragostei” au condus cu 2-0 dar au pierdut 3-4., în urmă cu o lună. Metalurgistul a pus, după o partidă nebună, capăt unei serii nefaste, cu 4 partide fără succes, iar ocnamureșenii pierd la limită, un meci dramatic, după ce în etapa anterioară au învins cu același scor, 4-3 pe Avântul Reghin, după ce au fost conduși la pauză cu 2-0!

*Nuntă pentru căpitanul Tudor Șaucă

Căpitanul gazdelor, Tudor Șaucă, cel care a redus ecartul la 2-3 înaintea pauzei, se va căsători mâine, 24 septembrie, la Cugir („Casă de piatră” și din partea noastră). „Un cadou foarte frumos din partea băieților și le mulțumesc. Le-a și spus antrenorul înaintea partidei să joace și pentru mine, că pun suflet. Altfel este moralul după o victorie„, a spus mijlocașul de bandă dreaptă. „Toate meciurile noastre sunt așa întrucât noi jucăm fotbal. Mă așteptam să fie o întâlnire spectaculoasă, ținând cont și de parcursul adversarilor de până acum în Cupa Româniie. Nu o consider revanșă. Cine nu a fost la meci spune că am învins la limită, dar noi am avut peste 20 de situații clare de gol”, a încheiat jucătorul de 32 de ani.

*Dan Roman: „N-am știu să gestionăm la 3-1 pentru noi”

Un nou meci la limita infarctului, cu răsturnări numeroase de scor, o partidă spectaculoasă, frumoasă. Nu cade bine rezultatul, dar trebuie să recunoaștem că Metalurgistul a avut mai multe ocazii. La 3-1 pentru noi nu am știut să gestionăm rezultatul, ne-am precipitat, am făcut multe greșeli individuale. La modul cum se prezintă Giurgiu, este greu să-l mai ținem din iarnă, pentru că sunt convins că va avea oferte‘, a spus Dan Roman.

 

 

O partidă nebună, în care ocna,mureșenii au revenit de la 0-1, marcând de 3 ori, două dintre reușite fiind de senzație ()D. Ghiță și Al. Giurgiu).  La 1-2, cugienii trebuiau să primească un penalty la faultul lui Cadar asupra lui M. Domșa

Actul secund debutează cu ocazie mare semnată de M. Domșa (47) – șut puțin alături la o „așezare” Udrea, ce a trecut vârf de atac. Cugirul egalează și domină: M. Domța (67) – șut pe jos, prins de portar și P. Păcurar (60 – șut din 11 metri mult peste! Gol marcat de Șaucă (63) – a deviat șutul lui Udrea, dar anulat pe motiv de ofsaid. Șaucă (70) – incursiune de semzație, cursă de 30 de metri, închieată cu un șut alături din postură de singur cu portarul. Tirla (73) – cap în transversală din 5 metri, la cornerul lui P. Păcurar. Roman (90+1, ultima ocazie, la cornerul lui Giurgiu

*1-0, MIN. 3: UDREA reeia plasat din 8 metri, pasa excelentă din stânga trimisă de P. Păcurar

*1-1. MIN. 12: execuție magnifică D. GHIȚĂ, reluare cu călcâiul, din careul mic, cu boltă, la un corner executat de Al. Giurgiu din stânga

*1-2, MIN. 21: G: GORONEA finalizează în poarta goală, o pasă din stânga venită de la Guț

*1-3, MIN. 38: șut extraodinar Al. GIURGIU de la 30 de metri, pe jos,în dreapta portarului.

*2-3, MIN. 40: ȘAUCĂ, scăpat în dreapta, șut sub bară, din unghi

*3-3, MIN. 50: P. PĂCURAR transformă un penalty obținut de M. Domșa în duel cu Paleoca

*4-3, MIN. 81: BOLDEA șut de la 20 de metri, în dreapta portarului

 

Șut centrare .  Domșa (17), prin fața porții. Șut Șaucă (18), în diagonală, alături. Cap Tirla (19), la colțul scurt, parat de Cădar. Cugirenii solicită penalty la ciocnirea dintre Cadar și M. Domșa, o ciocnire violentă la o minge aeriană (26), portarul busculându-l pe atacant. Cap alături, din apropiere S. Itu (29). La 2-3. Paleoca scoate de pe linia porții, reluarea cu capul trimisă de P/ Păcurar (45)

În formula gazdelor este titular S. Itu, iar pe foaie de rezervă a apărut în premieră N. Lazăr (junior, 2004). Puțini spectatori în tribună, în jur de 300 de persoane

Conjudețenele sunt în situații diferite, amfitrionii având un singur succes în acest sezon (runda inaugurală), o serie nefastă de 4 jocuri fără victorie și o sterilitate ofensivă (în eșalonul terț, 3 din cele 4 reușite au fost din lovituri de pedeapsă).

Pe de altă parte ocnamureșenii sunt pe val, cu un singur eșec în 7 întâlniri disputate pe două fronturi (cu oboseala inerentă), campionat și Cupa României – unde o așteaptă săptămâna viitoare meciul din play-off cu divizionara secundă CSM Slatina.

Echipe de start:

Metalurgistul: Jisa – Dohotariu, Vlădia, S. Itu, Vitinha – Șaucă/ cpt, Boldea, Udrea (87, I. Grozav), Tîrla (75, Bura; 79, Haj) – P. Păcurar, M. Domșa (75, Cocan); rezerve Perjeriu, Șuteu,Selagea, M. Neagu, N. Lazăr Antrenor principal Lucian Itu.

CS Ocna Mureș: Cadar – Gorba, Cimpoieșu (51, Al. Țăranu), Paleoca, D. Mic – Al. Giurgiu/ cpt, Socaci – G. Goronea (67, Roman), Guț (51, Ceaca), Căt. Creț (79, Coltor) – D. Ghiță (67, Ad. Coman); rezerve R. Stângă, Cioargă, Bucșa, Oprinca. Antrenor Dan Roman.

Arbitri M. Ardelean (Arad), A. Revnic (Cluj-Napoca), A. Mureșan (Florești) Observatori M. Bordean (Sibiu), C. Mardan (Făgăraș)

Avertismente: Boldea (53)/ D. Mic (67)


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2022 Ziarul Unirea