Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Live – Text şi FOTO: Baraj pentru Liga a 3-a la Oradea! Rapid Jibou – CSO Cugir 0-4 (0-3)! Cugirenii au promovat în Liga a 3-a

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

>Sărbătoare mare sub Drăgana, după ce echipa CSO Cugir a realizat primul rezultat notabil al existenţei, promovarea în Liga a 3-a. Formaţia lui Alexandru Kilin a depăşit barajul de accedere în eşalonul terţ, de astăzi, de pe stadionul „Iuliu Bodola” din Oradea, învingând cu scorul categoric de 4-0 (3-0) pe Rapid Jibou, reprezentanta judeţului Sălaj, goluri marcate de Cârstean (3), Şuteu (16, 55), G. Goronea (40).

VEZI filmul evenimentelor!

*Minutul 90: suporterii de sub Drăgana îşi ovaţionează favoriţii la scenă deschisă, iar fotbaliştii aflaţi pe banca de rezervă flutură tricourile în semn de victorie!

*Minutul 87, Itu şutează pe lângă poartă, în timp ce galeria Cugirului scandează „Să vină berea la băieţi” şi „Campionii, campionii”

*Min. 84: Oniga (CSO Cugir) a primit un avertisment

Min 80: Situaţie dificilă pentru Rapid Jibou, antrenorul strigă jucătorilor să arunce mingea în faţă. Se preconizează o victorie categorică!

Min 79: Grozav driblează 3 jucători, este ţinut de tricou, dar arbitrul nu fluieră pentru că este avantaj. În cele din urmă mingea ajunge la portarul Rapidului.

Min 78: Atac poziţional al echipei din Cugir, timp în care galeria CSO strigă „Rapid Jibou”, în mod ironic, evident.

Min 77: A ieşit Şuteu a intrat Iovănescu.

Min 73: A ieşit din teren Goronea şi a intrat Adrian Dan

Min 72: Corner de pe partea stângă al Rapidului, dar fără niciun rezultat.

Min. 70: De pe banca tehnică managerul sportiv al CSO, Bogdan Petric felicită jucătorii cugireni fiind foarte încântat de calitatea jocului prestat!

Min 69: A doua schimbare la CSO Cugir, a ieşit accidentat Mihai Ştefan Radu şi a intrat Oniga.

Min 67: Pauză de hidratare. Arbitrul de centru zice „10 secunde pauză de hidratare”. Jucătorii vin pe marginea terenului şi primesc câteva indicaţii de la Kilin.

Min 66: O primă ocazie serioasă a Rapidului, după o centrare de pe partea dreaptă care a trecut prin faţa portarului Lăncrăjan.

Min 62: Rapid Jibou a făcut o schimbare: a intrat Moldovan şi a intrat Maior. A ieşit un fundaş şi a intrat un atacant!

Min 62: A ieşit Cîrstean şi a intrat N. Găldean. Cel înlocuit este chemat la galerie şi aplaudat pentru primul gol şi întreaga evoluţie!!!

Min 61: Antrenorul Rapidului îşi încurajează echipa care este condusă şi în teren şi pe tabelă.

Min 59: Dan Adrian şi Oniga trimişi la încălzire.

Min 55, 0-4: GOOOOOL înscris de Şuteu. Acesta pătruns pe partea stângă şi a şutat lângă colţul scurt. Bucurie mare, diferenţă mare de valoare!!

Min 53: Un nou corner al echipei cugirene executat de cugireni şi respins de unul dintre apărătorii Rapid Jibou.

Min. 49: Găldean este trimis la încălzire de antrenorul Kilin care priveşte calm de pe marginea terenului un corner executat de pe partea stângă, în timp ce galeria CSO strigă numele lui Neagu.

Minutul 48: Mingea este la Şuteu care a centrat de pe partea stângă dar portarul Rapidului prinde.

Minutul 46: Meciul se reia, galeria CSO susţine echipa deşi mingea este la Rapid Jibou.

După meci vom reveni cu VIDEO şi Galerie FOTO

Minutul 45: Arbitrul partidei fluieră finalul primei reprize.

Minutul 44: Şut periculos executat de Neagu şi respins în corner de portar. CSO are o ultimă ocazie a actului întâi.

Minutul 43: Primul şut pe spatiul porţii al echipei Rapid Jibou, executat de Farcaş, dar prins fără probleme de Lăncrăjan.

Minutul 42: Meci foarte bun făcut de CSO Cugir care are un nou atac prin Itu, la o fază la care portarul gazdelor a ieşit, l-a atacat, dar nu s-a dat nimic.

Minutul 40, 0-3: Atac poziţional al echipei cugirene care a făcut o primă repriză mare. GOOOOL G. Goronea, după o pătrundere individuală!!!

Minutul 39: Atacul este condus pe partea stângă, mingea ajunge la Itu, care întoarce la Neagu care şutează pe centrul porţii.

Minutul 36: Neagu face presing agresiv, CSO Cugir arată o poftă bună de joc. Majoritatea atacurilor fiind conduse de căpitanul echipei, Lucian Itu.

Minutul 35: Jocul este la mijlocul terenului Rapid Jibou avansează, dar mingea ajunge în posesia fundaşilor cugireni.

Minutul 33: Itu conduce un nou atac pe partea stângă, ajutat de Ianc cu ajutorul căruia a făcut un „un-doi” aproape de poarta adversarilor.

Minutul 32: Pasă bună dată de Itu la Şuteu care este faultat şi Mureşan vede galben. Jocul se reia, şut Grozav peste poartă!

Minutul 30: Lucian Itu schimbă jocul pe partea stângă, Ianc centrează, dar mingea nu este ajunsă.

Minutul 28: Un şut periculos executat de jucătorul echipei Rapid Jibou, Rus peste poarta apărată de Lăncrănjan.

Minutul 26: Meciul se reia cu un atac modest al echipei Rapid Jibou. Unul dintre puţinele şuturi spre poarta apărată de Lăncrănjan.

Minutul 25: Pauză de hidratare. Sunt peste 30 de grade la Oradea.

Minutul 25: CSO Cugir plimbă mingea în careul advers, iar Neagu finalizează cu şut peste.

Minutul 23: Căpitanul Lucian Itu conduce un atac poziţional finalizat cu centrare de Şuteu. Mingea este la mijlocul terenului în posesia echipei Rapid Jibou.

Minutul 21: Dublă ratare a cugirenilor, suporterii aplaudă echipa! Au ratat Şuteu şi Itu.

Minutul 20: Daniel Grozav şutează de la 25 de metri pe lângă poartă în aplauzele galeriei cugirene.

Minutul 18: Rapid Jibou a avut o lovitură liberă de pe partea stângă care a fost respinsă de cugireni. Meciul continuă cu un atac poziţional al echipei antrenată de Kilin.

Minutul 17: Un atac pe partea stângă este condus de Ianc şi finalizat de Neagu cu şut peste poartă.

Minutul 15, 0-2: Gooool Şuteu, cu un şut în dreapta portarului!!!

Minutul 13: Rapid Jibou are un atac timid pe partea dreaptă şi transformat în contratac advers, iar jucătorul cugirean Şuteu primeşte cartonaş galben pentru simulare în careu.

Minutul 11: Itu execută o lovitură liberă de la 25 de metri pe colţul din stânga al portarului, puţin pe lângă.

Minutul 10: Căpitanul echipei cugirene conduce un nou atac finalizat cu şut la poartă de Şuteu şi prins de portarul Jiboului, Adrian Noţigan.

Minutul 7: Ratare mare la poarta Jiboului, CSO Cugir atacă, echipa antrenată de Kilin are un început fulminant de meci.

Minutul 5: Încurajată de peste 100 de spectatori echipa din Cugir menţine atacul la poarta adversă!

Minutul 3: Bucurie mare pe stadionul „Iuliu Bodolea” din Oradea!!! Cîrstean deschide scorul, 1-0 pentru CSO!!!

CSO Cugir se află în faţa celui mai important meci al existenţei. Astăzi la ora 17.30, pe stadionul „Iuliu Bodola” va începe partida de baraj cu Rapid Jibou, reprezentanta judeţului Sălaj, pentru promovarea în Liga a 3-a.

CSO Cugir (antrenor Alexandru Kilin): Lăncrănjan – D. Lupşan, Şuvaina, Şt. Radu (69, Oniga), A. Ianc, D. Grozav, M. Neagu, Itu, G. Goronea (73, Ad. Dan), Şuteu (77, Iovănescu), Cârstean (62, N. Găldean); rezerve Iancău –  Isac, Mihu.

Rapid (antrenor Marius Muntean):  Notigan – Major (60, Ov. Moldovan), Ţurcaş, M. Mureşan, Rişcău (28, B. Rus), Roja (83, antrenorul M. Muntean), D. Rus, Al. Turcu, M. Haiduc (85, Brânduşe), Paşcalău, Al. Farcaş; rezerve  Opriş – A. Mureşan, Teglaş)

Arbitri: Fl. Marcu, asistenţi: Oct. Şovre, D. Mudura (Oradea); observatori Şt. Silaghi (Satu Mare) şi Gh. Bologan (Oradea).

Peste 100 de suporteri cugireni sunt la Oradea!

CSO reprezintă speranţa Cugirului de a pune iarăşi localitatea pe harta fotbalului autohton, după aproape un deceniu de absenţă. Lucian Itu este borna ieşirii din anonimat a Cugirului, experimentatul atacant fiind “puntea de legătură” între CF Cugir, echipa din 2004 şi actuala formaţie ce vrea să promoveze în Liga a 3-a. Peste 100 de suporteri de sub Drăgana sunt prezenţi la Oradea pentru a asista la realizarea unei performanţe aşteptate de ani buni. Din distribuţia cugireană lipseşte Tăban – suspendat, în schimb este apt G. Goronea – ce acuza în ultimul timp anumite probleme medicale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Metalurgistul Cugir – Viitorul Cluj 2-3 (1-0), în ultima rundă a turului în play-out | „Roș-albaștrii”, eșec după ce au condus cu 2-0!!!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Eșec neverosimil pentru Metalurgistul Cugir, 2-3 (1-0) pe propriul teren cu Viitorul Cluj, asta după ce gazdele au condus cu 2-0 și au primit 3 goluri în actul secund în mai puțin de 10 minute În minutul 15, căpitanul gazdelor, Tudor Șaucă a deschis scorul (șut din voleu), iar Vitinha (60, reluare cu capul la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea