Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Lista USL pentru Consiliul Local Mihalţ condusă de un condamnat penal

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Modelul patentat de Adrian Năstase şi Victor Ponta, acela de a cocoţa oamenii cu probleme penale în funcţii administrative, este urmat îndeaproape şi de socialiştii din teritoriu. După ce, abia acum câteva zile, am văzut cum, cu un tupeu fantastic, Ponta îşi bate joc de bunul simţ al românilor şi de orice idee de onoare şi justiţie, propunând, în Guvernul pe care îl patronează, mai mulţi miniştri incompatibili din cauza problemelor cu respectarea legii, iată că un caz similar se regăseşte mult mai aprope de noi, la Mihalţ.
Adică, dacă şeful de la centru poate, socialiştii din Mihalţ de ce să nu poată!? Dacă în Bucureşti orice aroganţă e primită ca dovadă de bărbăţie, de ce în Ardeal să fim altfel decât miticii şi să ne păstrăm bunul simţ? Probabil că asta şi-au zis cei din gaşca USL Mihalţ când au depus lista de candidaţi pentru Consiliul Local. O listă pe care, în cea mai mare parte, se regăsesc aceiaşi oameni care nu au făcut nimic pentru comună şi care, mai mult, timp de şase luni, au blocat activitatea Primărie doar de ciudă, ca Primarul să nu aibă realizări şi să nu-l voteze lumea. N-a contat că au blocat activitatea Şcolii din comună, n-a contat că unul dintre consilieri a fost în stare să voteze împotriva propriului salariu, n-a contat că alimentarea cu apă, deşi a fost finalizată, au alocat în plus din buget 2,5 miliarde de lei pentru a nu se finaliza renovarea Căminului Cultural, n-a contat că trebuiau respectate termene în proiectele deja demarate. Important era să fie blocat Primarul, chiar dacă toată comunitatea din Mihalţ avea de suferit. Iar acum, mulţi dintre aceştia candidează pentru încă un mandat de consilier din partea USL.
Neruşinarea şi reaua voinţă nu se opreşte însă aici! Lista USL de la Consiliul Local Mihalţ pentru alegerile din iunie 2012 este condusă de Cârnaţ Toma Ioan, care are deja o condamnare penală de 6 luni de închisoare pronunţată în primă instanţă la data de 6 aprilie 2012 pentru falsificarea de acte şi încasarea nejustificată a mai mult de 1,45 miliarde de lei vechi din banii pentru păşune. Procesul este în recurs, pentru că este dreptul fiecăruia de a contesta o decizie a instanţei, dar faptele sunt clare şi foarte bine documentate de anchetatori. Cu toate acestea USL îl promovează pe Cârnaţ Toma Ioan şi îl pune în fruntea listei sale de consilieri, mândrindu-se cu oamenii de calibru pe care îi are.
Am înţeles că nu le putem cere celor de la USL onoare şi demnitate; dar speram măcar să mai aibă o minimă fărâmă de respect pentru locuitorii din Mihalţ. Se pare că ne-am înşelat…. Domnilor, aţi dovedit până acum că nu puteţi face nimic bun pentru această comună. Dar dacă tot nu faceţi nimic, din respect pentru cetăţeni, aveţi măcar bunul simţ să ne lăsaţi să muncim şi să nu ne mai puneţi beţe în roate!

Biroul de Presă al PDL Alba

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024 în România. Prognoza METEO pentru patru săptămâni

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024 în România. Prognoza METEO pentru patru săptămâni Meteorologii anunţă că săptămâna viitoare vor fi precipitaţii în majoritatea regiunilor. Conform prognozei anunţate vineri, în săptămâna 13 – 20 mai, temperaturile se vor situa sub cele obişnuite în acest interval. Săptămâna 06.05.2024 – 13.05.2024 Valorile termice vor fi apropiate […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea