Rămâi conectat

Ştirea zilei

LISTA| Înscrieri învățământ primar 2021-2022, în Alba: NUMELE elevilor înscriși în clasa pregătitoare, după etapa I

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

LISTA| Înscrieri învățământ primar 2021-2022, în Alba: NUMELE elevilor înscriși în clasa pregătitoare, după etapa I

Ieri, 20 mai 2021, au fost afișate pe site-urile inspectoratelor școlare județene numele copiilor înmatriculați și numărul de locuri rămase libere, potrivit calendarului oficial al înscrierii în clasa pregătitoare 2021-2022.

Deși procedura operațională și metodologia pentru înscrierea în învățământul primar 2021-2022 prevedeau această obligație de a afișa rezultatele etapei I pe 20 mai, majoritatea inspectoratelor au ignorat prevederile. Edupedu.ro publică listele pentru fiecare județ în parte. Părinții pot verifica dacă sunt pe listă copiii lor.

Sunt 11 inspectorate, din 42, care au afișat în termenul legal listele cu rezultatele așteptate de părinți, după prima etapă de înscriere.

Vezi AICI lista pe județul Alba cu numele copiilor înmatriculați

Vezi AICI lista cu numărul de locuri rămase libere

Copiii care împlinesc vârsta de 6 ani până la data de 31 august 2021, inclusiv, trebuie să fie înscriși în clasa pregătitoare, în conformitate cu prevederile Legii educației naționale nr. 1/2011.

Copiii care împlinesc vârsta de 6 ani în perioada 1 septembrie – 31 decembrie 2021, inclusiv, pot fi înscriși dacă nivelul lor de dezvoltare este corespunzător.

Procesul de înscriere în învățământul primar nu este condiționat de frecventarea grupei mari a învățământului preșcolar.

Verificarea unei liste se face prin căutarea numelui de familie în fișierul .pdf cu funcția „search” sau crtl+F (find)/cmd+F(pe IOS).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea