Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Linia 102 din Alba Iulia va fi modificată pentru locuitorii din Tolstoi: Anunțul primarului Gabriel Pleșa

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Linia 102 din Alba Iulia va fi modificată pentru locuitorii din Tolstoi: Anunțul primarului Gabriel Pleșa

Primarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa, a anunțat că linia 102 de transport public, care face legătura între Gara CFR și Centrul de zi pentru vârstnici, va fi modificată în beneficiul locuitorilor din cartierul Tolstoi.

Pe ruta de întoarcere, după opririle de la orele 9.15, 12.50 și 15.35 în stația Casa Armatei, microbuzele vor intra pe strada Septimius Severus, cu ieșire în sensul giratoriu de la intersecția Calea Moților cu B-dul Horea.

„Acest demers vine în urma întâlnirilor pe care le-am avut cu locuitorii cartierului Tolstoi, iar necesitatea înființării unei noi stații de transport public (în zona restaurantului Paragraf) a fost o concluzie evidentă, benefică pentru locuitorii din zonă”, a declarat Gabriel Pleșa.

Soluția optimă identificată este ca un microbuz cu o capacitate de 27 locuri să parcurgă această rută, ținând cont de rampa ce trebuie urcată.

Citește și: România va avea prima sa fabrică de autobuze electrice! Țara noastră va deveni exportator

Modificarea va fi pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Local din 20 decembrie și sperăm ca până de Crăciun microbuzele să intre pe noua rută”, a mai precizat primarul.

Noua rută va oferi un acces mai facil locuitorilor din cartierul Tolstoi la transportul public, reducând timpul de călătorie și distanța de parcurs.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Îndrăgita cântăreață Feli Donose, originară din Sebeș, întâlnire emoționantă cu fostul învățător, după 27 de ani: ”El e figura mea paternă caldă și plină de iubire”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Îndrăgita cântăreață Feli Donose, originară din Sebeș, întâlnire emoționantă cu fostul învățător, după 27 de ani: ”El e figura mea paternă caldă și plină de iubire” Feli Donose, cunoscuta cântăreață originară din Sebeș, județul Alba, în vârstă de 37 de ani, a postat în urmă cu câteva zile un video emoționant, din timpul unei vizite […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea