Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Liga a IV-a, etapa a 8-a, Olimpia Aiud – Fortuna Lunca Mureşului 3-3 (1-3) | Aiudenii nu scapă de complexul jocurilor interne

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

olimpia-aiudOlimpia Aiud nu reuşeşte să câştige pe teren propriu în această ediţie de campionat, remizând pe propriul teren cu Fortuna Lunca Mureşului, scor 3-3 (1-3), după ce vizitatorii au şi ratat un penalty la scorul de 3-2, în actul secund, în minutul 54, apărat de portarul Alexa.

Gruparea condusă de Remus Ţălnar este sortită jocurilor cu răstunări de scor şi în această partidă revenind de la 0-2 şi 1-3, la fel fiind şi runda precedentă la Teiuş, când s-a consemnat o altă remiză spectaculoasă, scor 4-4.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Olimpia nu mai câştigă de 5 partide, ultimul succes datând din etapa a 3-a, 3-0 la Săsciori, acesta fiind primul punct pe teren propriu în acest sezon.

Au marcat Felindean (32), Horvat (46), O. Oltean (70), respectiv F. Divricean (24), V. Zoltan (29, 43) *În minutul 54, portarul Alexa (Olimpia) a apărat un penalty executat de I. Morea (Fortuna Lunca Mureşului)

Vizitatorii au terminat partida în inferioritate numerică, autorul primului gol F. Divricean (fiul antrenorului principal) fiind eliminat în minutul 82.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea