Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Liga a IV-a, etapa a 6-a: Viitorul Sântimbru – FC Micești 1-0 (0-0) *Trupa lui Ceclan, la un punct de liderul Mureșul Vințu

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Viitorul Santimbru-Performanta Ighiu45Alecu Cioară, fostul echipier al Industriei Galda de Jos a adus a 5-a victorie a sezonului pentru Viitorul Sântimbru, golul său din minutul 47 fiind decisiv în meciul din etapa a 6-a cu FC Micești (pregătită de Ștefan Fogoroși, în trecut la Sântimbru), victorie cu 1-0 (0-0).

*Euro Șpring, la limită cu „lanterna roșie”

Elevii lui Ovidiu Ceclan au bifat al treilea meci la rând câștigat, fără gol primit și stau în coasta liderului Mureșul Vințu de Jos, având un punct mai puțin. După această etapă a 6-a, în fruntea ierarhiei: 1. Mureșul 16, 2. Viitorul 15, 3. Euro Șpring 14, 4. Performanța Ighiu 13, 5. Olimpia Aiud 13.

*Energia Săsciori – CIL Blaj 2-4 (2-2): M.Cîmpean (9, autogol), P. Rahovean (22)/ Cherghizan (40, 44), Comănici (83, 89)

Partidă spectaculoasă la Săsciori, unde gazdele au condus cu 2-0 până în minutul 40, dar au pierdut incredibil. Blăjenii au realizat primul succes extern al stagiunii, venind după două eșecuri la rând

*Euro Şpring – CS Ocna Mureş 1-0 (1-0): Mercurean (39).

Fără 5 titulari, Euro Șpring a învins la limită „lanterna roșie”, deși se anticipa un scor fluviu! În minutul 75, I. Mihai (Euro) a fost eliminat!

*Dalia Sport Daia Română – CSO Cugir 3-0 (1-0): Hileagă (17, penalty), Coman (43), Bișboacă (81).

Cugirenii fac act de prezență în Liga a IV-a, au un singur punct iar gazdele au dedicat succesul antrenorului Horațiu Marian, care joi a aniversat împlinirea vârstei de 31 de ani.

*Celelalte rezultate:

*Performanţa Ighiu a învins ACS Pianu, scor 4-1 (3-0), zarurile fiind aruncate după prima repriză, golurile fiind marcate de R. Morar (4), S. Turuş (9), Bălaş (27), C. Oltean (77)/ Grecu (70).

Adorian Himcinschi a debutat cu un succes categoric pe banca noii sale echipe, Performanţa Ighiu, acesta fiind primul meci al antrenorului albaiulian în Liga  a IV-a, după înlocuirea lui Paul Ciucă.

Amfitrionii sunt pe poziţia secundă, cu 13 puncte.

*Olimpia Aiud – Inter Ciugud 2-1 (1-0): Antonescu (21 și minutul 90+5)/ P. Dîrjan (48).

Olimpia Aiud este în mare formă și a realizat a 4-a victorie consecutivă în Liga a IV-a, golul fiind marcat în prelungiri! Olimpia Aiud a acumulat 13 puncte și a urcat pe podium.

*liderul Mureșul Vințu de Jos a învins Rapid CFR Teiuș, 1-0 (1-0): Gavrilă (min. 6) și se menține neînvins.

*Surianu Sebeş -Cuprirom Abrud 2-0 (1-0)

În “Arini”, s-au întâlnit două echipe în criză de rezultate, iar gazdele au reușit să se impună cu scorul de 2-0 (1-0), goluri marcate de Lăcătuș (5) și Diaconu (68, jucător care astăzi împlinește 26 de ani).

Moții au înregistrat a 4-a înfrângere la rând, nereușind revirimentul, iar gazdele au izbutit al doilea succes stagional.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, jucătorii din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, sunt cei 5 jucători din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României Fundașul Alexandru Juncan (29 de ani), mijlocașul Bogdan Oniche (29 de ani), atacantul Alexandru Cioară (29 de ani), toți de la Industria Galda de Jos, plus portarul Sergiu Bistraie (20 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea