Rămâi conectat

Sport

Liga a 4-a, ultima etapă a turului: CSU – lider de toamnă, Industria și Viitorul Sântimbru – pe podium

Dan HENEGAR

Publicat

în

S-a tras cortina peste prima parte a campionatului Ligii a 4-a, campioană de toamnă fiind CS Universitatea Alba Iulia, singura echipă imbatabilă în aceste 15 runde. Pe podium s-au mai clasat Industria Galda de Jos și Viitorul Sântimbru.

Hidromecanica Șugag – Viitorul Sântimbru 2-3 (2-2)

Au marcat: Șufană (25), A. Crețu (27), respectiv Cr. Ivașcu (10, 45), Al. Stan (65, penalty).

Unica victorie externă, într-o rundă dominată copios de gazde (6 succese, spre deosebire de etapa trecută când oaspeții au făcut legea și amfitrionii au luat doar două puncte), a însemnat urcarea pe ultima treaptă a podiumului pentru formația ex-uniristului Adrian Bicheși. Un meci cu o derulare interesantă a scorului, 0-1, 2-1 în câteva minute, Viitorul protitând de pasul greșit al echipei din Daia Română pentru a ierna pe locul al treilea.

Energia Săsciori – CIL Blaj 4-0 (3-0)

Au marcat: T. Mărginean (23, 59), Sava (30), Al. Grigore (43).

Revelația turului a administrat formației din “Mica Romă” o aspră corecție, CIL suferind cea mai grea înfrângere din tur. Un parcurs de apreciat pentru săsciorenii conduși de Mircea Țârlea, clasați în apropierea podiumului. Energia are 5 partide la rând fără a pierde (11 puncte acumulate) și două victorii la rând. De menționat arbitrajul modest al centralului H. Balea (Alba Iulia).

Inter Unirea – Spicul Daia Română 1-0 (0-0)

A marcat: A. Gherman (65)

Victorie importantă la despărțirea de suporteri pentru interiști, ce veneau după o perioadă modestă cu un singur punct în 3 dispute. Alin Gherman a semnat un gol similar cu 3 puncte, iar Spicul Daia Română părăsește podiumul în urma a 4-a insuccese la rând. Ionuț Pereat a primit cartonașul roșu în minutul 90+5, din postura de antrenor. 

Voința Stremț – a stat


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Bătălie încinsă pentru calificarea în play-off: Unirea Ungheni, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia, cursă pentru două locuri! Vezi calculele

Dan HENEGAR

Publicat

în

Bătălie încinsă pentru calificarea în play-off-ul Seriei 9 din Liga 3: Unirea Ungheni, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia, cursă pentru două locuri! Vezi calculele accederii în „careul de ași” Ultima rundă a sezonului regular va decide numele ultimelor două echipe care vor obține biletele pentru play-off, asta întrucât primele clasate Gloria Bistrița […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea