Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Liga a 4-a: Performanţa Alba Iulia a deraiat Rapidul de Teiuş şi e sigură de locul trei!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Performanţa Alba Iulia este sigură de clasarea pe poziţia a 3-a a ierarhiei Ligii a IV-a Alba, după succesul cu Rapid Teiuş, din meciul contând pentru penultima rundă a Ligii a IV-a. Elevii lui Paul Ciucă s-au impus cu scorul 4-1 (2-0), graţie reuşitelor semnate de Cernea (17), Lenghel (29, 48), D. Dănilă (79), respectiv antrenorul H. Rusu (81) – la prima reuşită pentru feroviari.

Rezultate:

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

*Sportul Sebeş – FC Cugir 2-1 (0-1): Diaconu (49), M. Ţoţonea (65)/ Bulgaru (42). Golul victoriei marcat de fiul preşedintelui. „Am fost bătaia de joc a mult lăudatului Marcu şi a doi tuşieri care în a doua repriză nu ne-au lăsat să trecem centrul terenului. Glumind puţin, parcă pe undeva a avut dreptate şi David Florea. Am ajuns să jucăm un sezon în care nu retrogradează nimeni, apoi se retrag echipe şi se intră pe bază de cerere”, a spus Nicolae Muntean (FC Cugir).

*CS Ocna Mureş – Arena Alba Iulia 3-3 (0-2): Chesnoiu (50, 84), Raţiu (88, penalty), / Marcel Florea (15, penalty), A. Bucur (34, 52). După incidentele din etapa trecută, din jocul cu Olimpia, Arena a obţinut o remiză surprinzătoare la Ocna Mureş.

*CSO Cugir – Energia Săsciori 7-1 (3-1): Tăban (6, 55), Cârstean (27), Şuteu (42), D. Lupşan (60), D. Grozav (67), Lespezean (90+1)/ F. Faur (39, penalty).CSO Cugir s-a despărţit cu o victorie categorică de suporterii de sub Drăgana, împotriva Energiei Săsciori (salvată de la retrogradare), pregătindu-se de meciul de baraj din 19 iunie, cu reprezentanta judeţului Sălaj.

*Olimpia Aiud – Metalul Aiud 3-1 (2-1), goluri realizate de Val. Drăgan (5), Felindean (29), Horvat (90+3), respectiv Birk (28).

Ne-am apărat corect şansele, iar Olimpia a jucat numai pe teren. Îmi pare rău de Metalul, că au ajuns acolo, dar sunt convins că nu va retrograda nicio formaţie. Ulciorul nu merge de multe ori la apă, s-a întors roata… Astfel au ajuns şi cei de la Metalul în situaţia noastră de anul trecut, când nu ne-am simţit deloc bine”, a declarat Ioan Demeter, preşedintele secţiei de fotbal a Olimpiei Aiud

“Olimpienii” au jucat pentru o primă suplimentată (3000 lei) şi au bătut rivala Metalul după 4 ani (2009 precedentul succes) şi 6 jocuri directe în care nu au câştigat. Metalul este “lanterna roşie” a actualei ediţii, iar echipa lui Ioan Demeter n-a uitat că în ediţia trecută s-a aflat într-o situaţie similară, iar Metalul a învins-o. “Aceasta ne e valoarea la momentul actual. A câştigat echipa mai bună, care a fost Olimpia, îi felicit pentru modul fair play cum s-au comportat. Metalul este ultima din pricina tuturor celor petrecute în acest an la nivelul acestei echipe de tradiţie. Îmi pare rău că i-am dezamăgit pe suporteri şi pe aiudeni”, a replicat Radu Andone, antrenorul Metalului, aflat în postura de oaspete pe arena proprie.

Pentru a nu retrograda ruşinos în Liga a V-a, echipa lui Radu Andone este obligată să aştepte promovarea echipei CSO Cugir în Liga a 3-a. Metalul are acum 22 de puncte, Energia Săsciori 25, dar rezultate directe favorabile (1-2 şi 3-0). Inter Ciugud trebuie să scoată o remiză acasă cu Cuprirom pentru a intra deja în vacanţă

Programul rundei a 29-a: *duminică, 2 iunie, ora 17.00: Inter Ciugud – Cuprirom Abrud (0-6); ora 18.00: Dalia Sport Daia Română – Viitorul Sântimbru (2-1).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia – victorii nete! Metalurgistul Cugir – succes după un meci nebun, Industria Galda – un nou eșec!

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, succese concludente pentru CSU Alba Iulia (în play-off) și CSM Unirea Alba Iulia (în play-out), în jocurile din eșalonul terț. Metalurgistul Cugir se impune la Reghin, după un nou meci nebun, scor 3-2 (după ce a condus cu 2-0 și a fost egalată în 3 minute), iar „lanterna roșie” Industria Galda a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea