Rămâi conectat

Politică Administrație

Liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr: Florin Roman a votat un proiect de lege inițiat de patru parlamentari ALDE

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr, a declarat, miercuri, că se bucură că Florin Roman a votat un proiect de lege inițiat de patru parlamentari ALDE, prin care refuzul unei oferte de muncă duce la pierderea ajutorului social. Proiectul a trecut de Parlament.

Ioan Lazăr a spus, miercuri, pentru ziarulunirea.ro, că Florin Roman a votat un proiect de lege inițiat de cei de la ALDE, precizând că se bucură de acest lucru, și subliniază că acest vot a venit după mai multe demisii din PNL.

„Astăzi a trecut de votul Camerei Deputaților un proiect de lege liberal prin care ajutoarele sociale vor putea fi acordate doar persoanelor care nu pot munci. Îi felicit pe colegii mei din ALDE care au inițiat acest proiect și care s-au bătut în Parlament pentru ca el să fie adoptat, Alexandru Băișanu, Constantin Avram, Florică Calotă, Dumitru Lovin și Marius Surgent. Mă bucur că proiectul inițiat de ALDE a beneficiat de sprijinul unui număr semnificativ de parlamentari, unii dintre ei chiar și din partea partidelor de opoziție.

Prin modificările aduse de colegii mei din ALDE legii 416/2001 privind venitul minim garantat se arată că beneficiarii de ajutor social care refuză un loc de muncă să nu mai primească acest beneficiu. A venit momentul ca în România fiecare cetățean să primească venituri în funcție de munca pe care o depune. Evident că această lege nu se referă la cei care sunt cetățeni cu nevoi speciale, acestea trebuie ajutate, iar ceilalți trebuie trimiși la muncă.

Pe piaţa muncii din România avem acum locuri de muncă, dar nu mai avem oameni care să muncească. Observ foarte mulţi oameni care nu numai că nu vor să muncească”, a mai declarat președintele ALDE Alba, Ioan Lazăr.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea