Ziarul Unirea
 

Liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr: Divergențele cu PSD nu au fost la nivel central, doar local, din cauza a doi-trei combinatori

Liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr, a spus, luni, în cadrul unei conferințe de presă, că divergențele pe care le-au avut cu PSD nu au fost la nivel central, ci doar local, din cauza a două-trei persoane, pe care le-a numit ”combinatori”.

Ioan Lazăr a refuzat să comenteze, fiind întrebat de tensiunile din PSD, precizând că ceea ce se întâmplă la București e problema lor internă.

”De această dată nu o să comentez absolut nimic din ceea ce se întâmplă în PSD. PSD e un partid cu care noi suntem colegi de guvernare, e problema lor internă, nu e a noastră, iar divergențele pe care le-am avut cu PSD-ul nu au fost la nivel central, ele au fost pe plan local, din cauza a două trei persoane, pe care nu vi le mai spun acum. Combinatori, așa cum am obișnuit eu să vă spun. Iar, ceea ce se întâmplă la București, e problema lor internă și nu mi se pare corect să ne pronunțăm sau să intervenim în problemele dânșilor”, a spus Ioan Lazăr.

Liderul ALDE Alba a refuzat să comenteze referitor la ”meciul” dintre Dragnea și Tudose.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...