Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr, despre situația tensionată din PSD: Să-și rezolve cât mai repede problemele

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr, transmite social-democraților ”să-și rezolve cât mai repede problemele”, pentru a putea fi dus la bun sfârșit programul de guvernare.

Întrebat, joi, de ziarulunirea.ro, ce poziție are față de situația tensionată din PSD, Ioan Lazăr a răspuns: ”Când la noi în partid au fost discuții cu Daniel Constantin, domnul Dragnea și conducerea PSD-ului au ieșit în presă și au spus să ne rezolvăm cât mai repede problemele. Asta le transmit și eu ca și coleg de guvernare: să-și rezolve cât mai repede problemele (…) să putem guverna, să putem duce la îndeplinire programul de guvernare”.

Scrisoarea contestatarilor din PSD, de care se vorbeşte de o săptămână, conţine 19 puncte, primul dintre ele fiind legat de demisia lui Liviu Dragnea din funcţiile de preşedinte PSD şi al Camerei Deputaţilor. Scrisoarea e semnată de trei membri: Gabriela Firea, Paul Stănescu şi Adrian Ţuţuianu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației.

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației. Grupul PPE, cea mai mare familie politică din Parlamentul European, salută simplificarea și relaxarea normelor Politicii Agricole Comune, ca urmare a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea