Liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr: Dacă Ovidiu Jidveian va dori să plece din partid, noi nu ne vom opune. Daniel Rusu e mai rebel

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr, a declarat că nu se va opune dacă fostul copreședinte al filialei județene, Ovidiu Jidveian, va vrea să plece din partid, iar despre primarul din Șpring, Daniel Rusu, a spus că este ”mai rebel”.

Ioan Lazăr a vorbit, luni, în cadrul unei conferințe de presă, despre situația membrilor din partid, precizând că nu va da pe nimeni afară, iar la remarca unui jurnalist, care a spus că ”neoficial a plecat un consilier”, Ioan Lazăr a răspuns: ”Dacă vă referiți la Ovidiu Jidveian și eu am auzit zvonuri, dar nu dau curs. Jidveian nu a spus că ar avea intenția sau că ar fi plecat. Dacă va dori să plece, noi nu ne vom opune, dar nu știu cum vom face cu mandatul de consilier pentru că statutul spune că dacă pleacă își va pierde mandatul”, a spus Ioan Lazăr.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Liderul ALDE Alba a spus de primarul din Șpring că este mai rebel.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

”S-a mai speculat ceva cu plecarea domnului Rusu, primarul de la Șpring. Eu am spus că nu e nimic sigur, nu a fost nicio propunere, nici din partea vreunui coleg sau a mea să fie exclus din partid. El e mai rebel, are și el ieșiri ca tot omul, de aceea suntem partid liberal. Acceptăm și stăm la discuții. De 1 Decembrie a fost la depuneri de coroane cu noi. Nu a dorit să facă parte din noul birou executiv”, a spus Lazăr.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

4 Comentarii

Ovidiu 18 decembrie 2017 at 17:55

Trăiască Regele! Jos comuniști!

Andrei Instalatorul 18 decembrie 2017 at 20:58

e mai bine ca toate partidele sa mearga in iad ! sa arda focul sarbatorilor in voi de tradatori de tara si neam, ati vandut tara !

Rusu Daniel 18 decembrie 2017 at 21:33

Corect

Reka 19 decembrie 2017 at 8:31

Jidveian are doar pacatul traseismului, altfel, el nu este din aluatul aldistilor-minte mai putin, aroganta mai putina, pare ca e om mai mult decat aia

Comentariile sunt oprite