// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr, critică măsura ridicării mașinilor oprite neregulamentar în Alba Iulia, pentru că nu sunt suficiente parcări

Liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr, a criticat, luni, în cadrul unei conferințe de presă, decizia de ridicare a mașinilor staționate neregulamentar în Alba Iulia și spune că aleșii orașului trebuiau să fie preocupați de amenajarea unor locuri de parcare, nu de mărirea salariilor în primărie.

El a susținut că legea este binevenită în condițiile în care există amenajate parcări suficiente în oraș, însă în Alba Iulia nu este cazul.

”Nu e normal ca fiecare să staționeze fiecare unde îl taie capul, dar eu vreau să critic aici Primăria municipiului Alba Iulia, care nu a luat nicio măsură ca să ajute șoferii. Păi ce e de făcut, că nu sunt locuri de parcare? Dacă vreau să mă duc la o farmacie din centru, să-mi parchez mașina în Cetate, la Micești sau la marginea orașului, să vin pe jos sau cu autobuzul? Ar trebui luate măsuri pentru amenajarea unor locuri de parcare. Este o lipsă a locurilor de parcare în Alba. În loc să fie preocupați de mărirea salariilor în primării, trebuia să fie preocupați ocupați de amenajarea locurilor de parcare pentru e o mare problemă”, a spus Ioan Lazăr.

Mașinile parcate neregulamentar pe raza municipiului Alba Iulia vor fi ridicate începând cu data de 1 februarie 2018.

Primăria Alba Iulia a atribuit contractul privind serviciile de ridicare, transport și descărcare la locul de depozitare a vehiculelor staționate neregulamentar pe raza municipiului Alba Iulia.

Câștigătoare a fost desemnată societatea Rapid Lifts SRL, cu terț susținător SC Oanea Inter Speed SRL, ambele cu sediul în Alba Iulia și unici ofertanți în cadrul acestei proceduri. Prima firmă administrează un service auto, iar a doua are obiect de activitate în domeniul transportului de mărfuri.

Valoarea la care a fost atribuit contractul este de 1.660.800 de lei fără TVA (1.976.352 de lei cu TVA) față de 1.680.000 de lei, fără TVA, cât era valoarea estimată inițial. Contractul are o valabilitate de 4 ani, efortul bugetar pe care trebuie să îl facă municipalitatea pentru asigurarea acestui serviciu fiind de 494.088 de lei anual.

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook