Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Liderul ALDE Alba despre DN 74 şi 75: Avem promisiunea Ministrului Transporturilor că anul viitor se vor reabilita şi moderniza drumurile din Apuseni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Starea jalnică a anumitor sectoare de drum din judeţul Alba a fost motivul unei întrevederi dintre liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr, preşedintele PSD Alba, Ioan Dârzu şi ministrul transporturilor, care a avut loc săptămâna aceasta la Bucureşti.

Drumurile aduse în discuţie de Lazăr sunt DN 74 pe ruta Alba Iulia-Arieşeni-Sălciua şi DN75 care face legătura între Câmpeni şi Turda. Drumurile sunt de groază. Există încă din 2008 un proiect de reabilitare şi modernizare a acestor drumuri care leagă Alba de Apuseni, dar care încă nu s-a concretizat şi nu s-a făcut nimic.

În urma discuţiilor purtate, cel târziu anul viitor ar urma ca reabilitarea acestor drumuri să fie proiectată şi bugetată.

„Sper ca guvernarea ALDE-PSD să se ţină de cuvânt şi să ia în considerare un nou proiect de modernizare a acestui drum”, spune liderul ALDE Alba.

„Cum să dezvolţi turismul în judeţ când avem o staţiune frumoasă, staţiunea Arieşeni, o staţiune renumită, unde poţi să mergi doar cu carul cu boi?” a concluzionat Ioan Lazăr.

Salvează

Salvează


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Incident ȘOCANT la o grădiniță din Alba: O îngrijitoare a luat un pumn în față de la o mămică supărată

Ziarul Unirea

Publicat

în

Incident ȘOCANT la o grădiniță din Alba: O îngrijitoare a luat un pumn în față de la o mămică supărată Un incident șocant a avut loc săptămâna trecută, mai exact miercuri 17 aprilie, la o grădiniță din orașul Cugir. Una dintre îngrijitoarele a primit un pumn în gură de la mama unei fetițe. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea