Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Liderii PSD Alba îi atenționează pe ACL-iști: ”Dacă e cazul, și noi vă putem schimba viceprimarii!”

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

ioan floreaAflați sub amenințarea schimbărilor pe care alianța PNL-PDL plănuiește să le facă la nivelul conducerilor administrațiilor locale, respectiv înlocuirea viceprimarilor social-democrați acolo unde ACL are majoritate în consiliile locale, liderii PSD Alba au transmis public un avertisment: ”Dacă e cazul, și noi avem primării unde putem schimba viceprimarii”, după cum a declarat Ioan Florea, într-o conferință de presă.   

Vicepreședintele PSD Alba a subliniat însă faptul că în opinia sa (împărtășită de toată conducerea organizației), cel mai bine este ”să se respecte continuitatea, care este o condiție a eficienței actului administrativ” și să rămână toți pe funcțiile pe care le-au câștigat în urma votului cetățenilor, până la alegerile locale din 2016.

Ioan Florea a reamintit că PSD Alba a avut exact aceeași poziție și în perioada imediat următoare formării USL, când liberalii au propus, de această dată, înlocuirea viceprimarilor PDL. ”În urma discuțiilor pe care le-am purtat în cadrul uniunii, atunci am reușit să-i mai temperăm pe liberali și nu s-a mai făcut nicio schimbare înainte de alegerile din 2012. La fel ca atunci, și acum vrem să se meargă în continuare cu echipele formate imediat după alegeri, până când cetățenii își vor exprima din nou opțiuinile”, a explicat vicepreședintele PSD Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației.

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației. Grupul PPE, cea mai mare familie politică din Parlamentul European, salută simplificarea și relaxarea normelor Politicii Agricole Comune, ca urmare a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea