Liderii de vârf ai PSD, Liviu Dragnea și Victor Ponta sunt așteptați marți, la Cugir

Peste 500 de membrii și simpatizanți ai partidului cu trei trandafiri vor participa marți, 24 mai a.c, începând cu ora 15.00, la Casa de Cultură din Cugir la o întâlnire cu candidatul pentru funcția de primar al orașului Cugir, ing. Mircea Trifan, respectiv cu candidații PSD înscriși pe lista de consilieri locali la alegerile din 5 iunie.

dragnea si pontaPotrivit președintelui organizației Cugir a PSD, ing. Mircea Trifan la eveniment și-au anunțat prezența, președintele partidului, Liviu Dragnea, precum și fostul lider PSD și Prim – Ministru al României, Victor Ponta. (C.P.)

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

11 Comentarii

Academia Catavencu 20 mai 2016 at 17:34

Lumea politică s-a cutremurat acum câteva zile când s-a aflat că Bombonica Dragnea, fosta nevastă a lui Livache Dragnea, este acuzată de DNA de abuz în serviciu. Cică, zic procurorii, Bombonica ar fi plătit niște salariați de la Direcția de Protecție a Copchilului fără ca aceștia să presteze la slujbă nimic. Te umflă râsul, mai ales că, înainte de a comite acest presupus abuz, madam era oricum incompatibilă întrucât și deoarece era și administrator de firmă la Hotel Turris SA și oricum nu dădea pe la slujbă pe vremea când bărbat-su era președinte la Consiliul Județean.
Acest fâs juridic vine în completarea unui alt mare fâs în care Bombonica a fost scoasă de sub urmărire penală, în 2014, dintr-un dosar în care era acuzată de fiscul din Teleorman de evaziune fiscală! Bă, ești nebun? Anaf-ul controlat de vecepremierul Dragnea îi bagă ăstuia nevasta la pușcărie? Nu e panică, man! E doar o șușă de ochii lumii comisă de procurorii conduși de Tiberiu Nițiu, mana dreapta a lui Ponta

KAMIKAZE 20 mai 2016 at 17:51

Sport FM

Băi, Ponta, americanii nu te-au invitat la Deveselu pentru că ești un penal. Ce nu înțelegi?
Ponta ofticat. Da, așa e, în poză se vede că erau locuri libere. Da, așa este, dacă voiau să se afișeze cu un penal, ca tine, era loc să te primească. Da, ambasadorul a fost diplomat când a spus că nu era loc pentru toată lumea. De fapt, era loc, dar nu putea să ți-o spună în față că ești un nefrecventabil. Americanii nu se iau după sondajele de opinie ale lui Pieleanu și nici după pupincurismele lui Gâdea. Doar nu te-ai așteptat să invite un penal ca tine la inaugurarea unui obiectiv NATO, doar pentru că, în opinia lui Pieleanu, poporul ăsta oriental încă te-ar mai vota! Încetează, băi, penibilule, să te mai rățoiești la ei ca proasta la camere că nu te-au invitat la dezgolirea scutului, că acolo nu e Sinteza zilei, imbecilule. Nu te mai c.ăca atâta pe tine, închide pagina aia de Facebook, cu likeuri cumpărate de Sebastian Ghiță, și du-te în China. Doar acolo, în China, o să te poți ascunde de trecutul tău de penal. Doar acolo, în China, n-o să știe nimeni cine ești. Pentru că doar acolo, în China, semănați toți între voi.

Hadrian Baci & Bestya Kontel 20 mai 2016 at 18:40

STOPATI POLUAREA CANCERIGENA DE PESTE 12 ANI DIN SEBES !!!

Zoom 20 mai 2016 at 20:37

” Liderii de vârf ai PSD, Liviu Dragnea și Victor Ponta sunt așteptați marți, la Cugir ”

Sunt bineveniti ! Tot ce este anti-basescu si anti PDL !

o baraba din cugir 20 mai 2016 at 21:48

mie in locul lor mi-ar fi rusine sa mai scot nasul afara din casa, dar nesimtirea lor nu are limite

NIK 21 mai 2016 at 0:06

Ce rusine sa aiba penalu si cu plagiatoru astia sint mai rai ca porci nu au rusine ,da sa vina cai asteptam cum se cuvine la Cugir nici oo problema .

bum bum 21 mai 2016 at 7:14

Lasati ca vine si basescu si va trage pirturi

Intrusul 21 mai 2016 at 12:06

Vad ca PSD, doreste niste „martiri”, ca numai asa, nu i-a anuntat pe Ponta copy-paste, si pe „puscariesul” Dragnea, ca ii moda la Cujer, de a se fura, din cand in cand, cate un Kalashnikov!

Patriotul 21 mai 2016 at 16:27

Păcat, mare păcat, specific românilor, am citit toate comentariile. Toate lucrurile sunt evidente şi totuşi există bârfe. Românilor treziţi-vă faceţi ceva pentru ţara noastră ! Nu în virtutea partizanatului politic, practicaţi bîrfa. Folosiţi mintea şi analizaţi, criticaţi, dar pe argumente. Hai să ne unim în numele ţărişoarei noastre frumoase ! nu să lăsăm pe alţii să speculeze slăbiciunile noastre ! Doamne ajută !

Hăhăhă 21 mai 2016 at 19:28

Chiar aşa, ăştia doi nu ştiu că în Alba şi deci în Cugir se votează băşina ?

Intre Bare 22 mai 2016 at 7:46

@ hahaha
adica vrei sa spui ca suntem un judet de basi(nosi)sti ?
Pai dupa cum se comenteaza pe aici, cam asa s-ar putea spune. Adica basi(ni)escu am votat, basini am avut, adica „am trait bine” de pute ! Hai la vot, la vot ! Si la fasole frecata !

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...