Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Licitații pentru programul “Cornul și laptele”, anul școlar 2012-2013, în județul Alba

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Consiliul Județean Alba a aprobat constituirea comisiilor de de evaluare a ofertelor în vederea atribuirii contractelor de achiziţie publică de furnizare a produselor lactate şi de panificaţie pentru elevii claselor I – VIII şi pentru copiii din grădiniţe în anul şcolar viitor.

Potrivit legii, produsele lactate şi de panificaţie, transportul şi distribuţia lor la unităţile de învăţământ se contractează de către Consiliul Judeţean cu asistenţa Inspectoratului Şcolar.

Procedura de atribuire a contractelor de furnizare a produselor lactate şi de panificaţie în anul şcolar 2012 – 2013 este de „licitaţie deschisă cu organizarea unei licitaţii electronice, ca fază finală a procedurii”. Criteriul de atribuire a contractelor de furnizare este „preţul cel mai scăzut”. Valoarea stabilită prin Hotărâre de Guvern ca limită zilnică pentru produsele lactate şi de panificaţie acordată pentru un elev, respectiv pentru un preşcolar este de 1,17 lei, din care 0,29 lei/produs fără TVA pentru produse de panificaţie.

Societățile comerciale care doresc să participe la licitația pentru aprovizionarea unităților de învățământ din Alba, ce va avea loc în data de 5 septebrie, trebuie să își depună ofertele de participare până în 3 septembrie.

După depunerea dosarelor și organizarea licitației, va mai urma o perioadă de 10 zile pentru formularea de contestații.

În  anul școlar 2011-2012, Consiliul Județean Alba a alocat pentru programul “Cornul și Laptele” suma de 7.963 mii lei. Beneficiarii au fost 36.732 de copii proveniţi din 557 de şcoli şi grădiniţe.

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Anunț de mediu: Modernizarea sistemului de scurgere a apei pluviale, satul Reciu, comuna Gârbova

Bogdan Ilea

Publicat

în

Anunț de mediu: Modernizarea sistemului de scurgere a apei pluviale, satul Reciu, comuna Gârbova COMUNA GÂRBOVA, titular al proiectului „MODERNIZAREA SISTEMULUI DE SCURGERE A APEI PLUVIALE, SATUL RECIU, COMUNA GÂRBOVA, JUDEȚUL ALBA”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Alba, în cadrul procedurii de evaluare a impactului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea