Licitație pentru reparații pe drumurile comunale și sătești din comuna Bistra. Investiție de 1.900.000 lei

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Administrația locală a comunei Bistra dorește să repare drumurile comunale și sătești din comună, în vederea aducerii acestora la o stare normală de exploatare şi care să asigure siguranţa şi confortul circulaţiei.

Primăria comunei Bistra a lansat recent, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice o licitație pentru lucrări de reparații străzi, drumuri comunale și sătești. Valoarea totală estimată a investiției este între 1.600.000 si 1.900.000 lei, fără TVA.

Pro România - Misiunea ieșirii din criză

Având în vedere starea precară a străzilor şi drumurilor din comuna Bistra datorate degradărilor evolutive sub acţiunea factorilor climaterici şi mecanici, este necesară executarea lucrărilor de întreţinere specifice acestor tipuri de drumuri, în vederea aducerii acestora la o stare normală de exploatare şi care să asigure siguranţa şi confortul circulaţiei.

Pentru aceasta sunt necesare achiziţionarea a diverse tipuri de piatră- concasată, de construcţie, de carieră, nisip, balast, beton, etc. (livrarea + transportul) şi prestarea de servicii cu utilaje specifice reparaţiilor şi întreţinerii drumurilor (autobasculantă, autogreder, compactor, buldozer, etc.) lucrari reparatii strazi asfaltate.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419