Licitație pentru reabilitarea unei străzi din Alba Iulia. Valoarea lucrărilor, estimată la 3,4 milioane de lei

Primăria municipiului Alba Iulia a lansat, pe SICAP, licitația pentru modernizare și reparație capitală, pentru o porțiune de circa doi kilometri din strada Carpeniului, cartier Pâclișa.

Potrivit anunțului postat pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, strada Carpeniului, respectiv DJ 107A, va fi reparată capital și modernizată de la KM 2+498 la KM 4+018.

”Autoritatea contractanta, Municipiul Alba Iulia dorește sa atribuie un contract tip „proiectare + execuție ” prin care se propune a se realiza: Servicii pentru Elaborare Proiect Tehnic, Detalii de Execuţie, DTAC si Documentaţiile tehnice pentru obţinerea avizelor si acordurilor pentru realizarea obiectivului, asistenta tehnica din partea proiectantului pe perioada de implementare a obiectivului si Execuţia propriu-zisa a lucrărilor la obiectivul de investiție, defalcate pe următoarele etape: Etapa I: Elaborare Proiect Tehnic, Detalii de Execuţie, Caiete de sarcini, DTAC pentru realizarea si finalizarea obiectivului de investiție. Etapa II: Execuţia propriu-zisa a lucrărilor la obiectivul de investiție și Asistenta tehnica pe perioada execuţiei lucrărilor la obiectivul de investiție”, se arată în anunț.

Valoarea estimată totală a lucrărilor este estimată la 3.408.087 de lei

Data de deschidere a ofertelor este 7 august, ora 15:00. Până atunci constructorii pot depune oferte.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...