Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Licitație pentru dotarea centrului de servicii sociale pentru vârstnici din Zlatna: Investiție de peste 150.000 lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Primăria orașului Zlatna a obținut finanțare prin POR pentru reabilitarea și dotarea clădirii situată în Zlatna, strada Calea Moților, nr.12, care va avea funcțiunea de centre sociale fără cazare pentru persoane vârstnice. Obiectivul general al proiectului este reprezentat de creșterea gradului de acoperire cu servicii sociale pe raza orașului Zlatna, prin reabilitarea, modernizarea, extinderea și dotarea infrastructurii în vederea înființării de noi centre sociale.

Primăria orașului Zlatna a lansat recent în Sistemul Electronic de Achiziții Publice o licitație pentru achiziție dotări pentru obiectivul de investiții ”Amenajare clădire centre sociale fără cazare pentru persoane vârstnice”. Valoarea totală estimată a investiției este de 154.341,20 lei, fără TVA.

Obiectivului general se subsumează obiectivului specific al priorității de investiții, prin creșterea numărului de centre sociale la nivelul orașului Zlatna, cât și prin îmbunătățirea calității serviciilor sociale oferite persoanelor vârstnice și a calității vieții acestora, și reducerea riscului de automarginalizare.

Obiectivele specifice ale proiectului

  • înființarea unui centru de zi pentru persoane vârstnice, în termen de 24 luni de la semnarea contractului de finanțare.
  • înființarea unei unități de îngrijire la domiciliu, în termen de 24 de luni de la semnarea contractului de finanțare.
  • Implementarea unor soluții prietenoase cu mediul înconjurător, prin folosirea unor materiale incombustibile pentru anvelopare, în termen de 24 de luni de la semnarea contractului de finanțare.
  • Utilizarea eficientă a resurselor, prin implementarea unui sistem de management al clădirii, în termen de 24 de luni de la semnarea contractului de finanțare.
  • Creșterea calității serviciilor sociale oferite la nivelul orașului Zlatna, prin licențierea serviciilor sociale prestate, respectiv centru de zi și unitate de îngrijire la domiciliu, în termen de 6 luni de la finalizarea implementării proiectului.
  • Facilitarea accesului la ocupare, prin angajarea în cadrul centrului social a unei persoane vârstnice, în termen de maxim 6 luni de la finalizarea implementării proiectului.
  • Facilitarea accesului, prin adaptarea infrastructurii la operarea de către persoane cu dizabilități, în termen de 24 de luni de la semnarea contractului de finanțare.
  • Dotarea unității de îngrijire la domiciliu prin achiziționarea unui autoturism, în termen de 24 de luni de la semnarea contractului de finanțare.
  • Crearea a 4 noi locuri de munca, în termen de 24 de luni de la semnarea contractului de finanțare.

DOTĂRI MEDICALE

1-aparate de fizioterapie
8-diverse aparate și produse medicale
1 -echipamente medicale
9-mese, dulapuri, birouri

ELECTRICE, ELECTRONICE ȘI ELECTROCASNICE

9-aparate de uz casnic
2-aparate electrotermice
8-computer de birou
5-personal computers
echipament de bucătărie, articole de menaj și de uz casnic și articole de catering 39141000-2-mobilier și echipament de bucătărie
3-ecrane plate
8-imprimante laser

DOTĂRI MOBILIER

9-mese, dulapuri, birouri
3-mobilier
2-mobilă (inclusiv mobilă de birou), accesorii de mobilier, aparate de uz casnic
6-scaune, produse conexe și piese ale acestora
9-office shelving (rafturi birou)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Tradiţii şi obiceiuri de 1 Mai – Ziua Internaţională a Muncii. Cum a ajuns această zi liberă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Obiceiuri și tradiții de 1 Mai – Ziua Internaţională a Muncii • Semnificația zilei de 1 Mai și scurte repere istorice. În anul 1889, Congresul Internaționalei Socialiste a decretat ziua de 1 mai ca Ziua Internațională a Muncii, în memoria victimelor grevei generale din Chicago, ziua fiind comemorată prin manifestații muncitorești. Cu timpul, 1 mai a devenit sărbătoarea muncii în majoritatea țărilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea