Licitația pentru construcția a două stații de epurare la Abrud și Baia de Arieș și reabilitarea stațiilor existente la Zlatna și Mihoiești, lansată recent în SEAP. Investiție de aproximativ 40.000.000 de lei

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

SC APA CTTA a lansat recent în SEAP, o licitație pentru lucrări de construcții de stații de epurare a apelor reziduale, în cadrul proiectului „Stații de epurare apă uzată Abrud, Baia de Arieș și reabilitare stații de tratare apă potabilă Zlatna și Mihoiești”. Proiectul are o valoare estimată de 40.174.370,00 RON.

Activitățile vizează implementarea corespunzătoare a contractului de proiectare și execuție lucrări pentru două stații de epurare, la Abrud și Baia de Arieș și două stații de tratare a apei, la Zlatna și Mihoiești.

ELIT

Pentru stația de epurare de la Abrud, se va realiza o epurare nouă care va trata debitele colectate din Aglomerarea Abrud, cu capacitatea de 5200 PE, construcțiile existente urmând să fie demolate. Această stație va include o linie de tratare a apelor uzate și una pentru tratare a nămolurilor.

În cazul stației de epurare din Baia de Arieș, se va realiza o epurare nouă care va trata debitele colectate din Aglomerarea Baia de Arieș, cu capacitatea de 2500 PE, construcțiile existente urmând să fie demolate. Această stație va include o linie de tratare a apelor uzate și una pentru tratare a nămolurilor.

În cadrul stației de tratare a apei din orașul Zlatna, va fi construită o stație de tratare nouă, în incinta stației existente, care va deservi populația prin SZA Zlatna. STAP va asigura un debit de apă tratată de circa 25 l/s, iar stația va include o linie de tratare a apei și una de tratare nămoluri.

Stația de tratare Mihoiești va fi reabilitată, prin înlocuirea unor obiecte tehnologice sau prin modernizarea unor obiecte existente. Aseastă stație va deservi populația din SZA Apuseni, asigurând un debit de apă tratată de circa 66 l/s. Stația de la Mihoiești va include o linie de tratare a apei și una de tratare a nămolurilor.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419