Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Liceul Tehnologic ”Ștefan Manciulea” Blaj pregătește doi elevi pentru Olimpiadele naționale din aria curriculară ”Tehnologii”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Liceul Tehnologic ”Ștefan Manciulea” Blaj pregătește în acest an doi elevi pentru Olimpiadele naționale din aria curriculară ”Tehnologii”.

olimpiade scolare 2015Eleva Maier Maria Roxana participă pentru al doilea an consecutiv la faza națională a Olimpiadei din cadrul ariei curriculare „Tehnologii”, desfășurată în Călărași, județul Olt. Specialitatea pentru care se pregătește eleva liceului nostru este de tehnician horticultor – o ramură importantă a agruculturii prin care se pot accesa fonduri europene nerambursabile.

Încă de la prima participare eleva a obținut rezultate foarte bune, respectiv nota 8.80, fiind singura mențiune din județul nostru. Felicităm pe această cale atât pe Maier Roxana, cat și pe doamna profesoară Ciobanu Anișoara, care s-a implicat în pregătirea excepțională a elevei.

Un alt elev care va reprezenta liceul nostru este Cristea Darius, din clasa a XII-a. Acesta va participa la Olimpiada Națională a Sportului Școlar, proba de cros, în perioada 24-25 aprilie 2015, care se va desfășura la Craiova.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

15 mai: „Ziua Familiei” 2024 la Aiud. Familiile care împlinesc 50 de ani de la căsătorie, sărbătorite în cadrul evenimentului

Ziarul Unirea

Publicat

în

15 mai: „Ziua Familiei” 2024 la Aiud. Familiile care împlinesc 50 de ani de la căsătorie, sărbătorite în cadrul evenimentului Primăria municipiului Aiud organizează în data de 15 mai 2024 evenimentul „Ziua Familiei”, în cadrul căruia vor fi sărbătorite familiile care împlinesc 50 de ani de la căsătorie în anul 2024. Citește și: Ziua Familiei, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea