Liceul „Corneliu Medrea” din Zlatna achiziționează table inteligente, bănci, scaune, mese de laborator și catedre: Licitație de peste 35.000 de euro pentru dotări moderne

Liceul „Corneliu Medrea”, Zlatna a lansat în SEAP o licitație pentru dotarea unității de învățământ. Valoarea totală estimată a contractului este de peste 180.000. Instituția de învățământ va achiziționa table inteligente, interactive, table de scris, bănci, scaune, mese de laborator și catedre.

Primăria orașului Zlatna a obținut finanțare prin PNDL pentru execuția lucrărilor de reabilitare a clădirii liceului având în vedere că în ultimii 30 de ani, construcția nu a suferit nici o reparație capitală majoră, timpul punându-și amprenta asupra finisajelor interioare, exterioare, a tâmplăriei și a acoperișului imobilului.

ELIT

Instalațiile erau ineficiente din punct de vedere energetic, cu consumuri mari anuale, instalațiile electrice erau învechite cu conductor de aluminiu, iar instalațiile sanitare, nu existau datorită faptului că, în corpul de clădire, nu existau grupuri sanitare. Deasemenea dotările necesare desfășurării activității cadrelor didactice și a elevilor existente sunt foarte uzate moral și degradate fizic.

Având în vedere cele mai sus prezentate și a faptului că lucrările de reabilitare a clădirii se apropie de sfârșit este necesară achiziția dotărilor pentru Liceul Comeliu Medrea Zlatna.

Mihail David - 2020

Catedra cu chiuvetă 2
Scaune laborator Fizica 32
Scaun laborator Chimie 32
Bec de gaz – Arzător Bunsen 2
Masă școlara individuală+scaun 240
Catedră Școlară 6
Scaun Catedră 6
Cuier pentru săli clasă 16
Cuier birou 4
Cuier cu picior 5
Flipchart 4
Panou de pluta 4
Avizier pluta 4
Masă laborator chimie 8
Masă laborator fizică 16
Tabla de scris 7
Tabla inteligenta 7

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...