Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Liberalii susțin că PSD încearcă să manipuleze cetățenii prin sondaje fabricate

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

sondajPotrivit unui comunicat remis presei de PNL Alba,

“PSD muncește asiduu la elaborarea unor sondaje de opinie pe care le aruncă pe piață în încercarea disperată de discreditare a Partidului Național Liberal și a președintelui Crin Antonescu. Ultimele astfel așa-zise cercetări sociologice, fabricate în laboratoarele PSD, demonstrează că pesediștii se tem de candidatul nostru la Președinția României și falsifică în mod grosolan realitatea.

În urma sondajelor realizate exclusiv pe baza opiniei exprimate de cetățeni, și nu la ordinele PSD, în ceea ce privește intenția de vot, nu există nimeni, în acest moment, în România, care să-l depășească pe Crin Antonescu. Drept urmare, rezultatele acestor sondaje realizate la comanda PSD reprezintă doar niște tentative penibile de manipulare și dezinformare a opiniei publice.

Având în vedere modul mincinos și nerealist în care PSD și Victor Ponta guvernează această țară și absența unei viziuni economice a PSD cu privire la necesitățile României, pesediștii și liderul lor nu au cum să se plaseze atât de bine în sondaje așa cum pretind. Știind acestea, PSD îşi continuă campania de denigrare zilnică a PNL, iar atacurile furibunde şi repetate la adresa liberalilor şi a preşedintelui Crin Antonescu ne arată că suntem văzuţi de către PSD ca principalul obstacol care mai stă în calea acaparării puterii totale de către urmașii PCR.

Un exemplu clar de denigrare este faptul că PSD insistă că noi, liberalii, dorim, acum din opoziţie, reducerea CAS şi neimpozitarea profitului reinvestit încă din luna mai, în loc de luna iulie, din considerente de campanie electorală. Este vorba, evident, de o nouă minciună edificatoare pentru politica marca PSD-Ponta. Iar aceasta, deoarece PNL a  rămas consecvent în privința datei de 1 iulie ca introducere a măsurii de reducere a CAS şi neimpozitarea profitului reinvestit. PNL nu s-a răzgândit cu nimic, ci a cerut doar adoptarea măsurilor respective până la 1 mai, ca expresie a voinţei politice şi factor de predictibilitate necesar mediului de afaceri.

Este evident că PSD se teme de faptul că PNL are posibilitatea de a obține rezultate foarte bune la alegerile europarlamentare, deoarece PNL a susținut și va susține mereu o reprezentare demnă a României în Uniunea Europeană. Partidul Național Liberal dorește o Românie modernă, cu cetățeni liberi, egali în drepturi cu ceilalți europeni, cu cetățeni mândri că valorile lor naționale sunt și valorile Europei. Iar Partidul Național Liberal va lupta pentru atingerea acestor obiective strategice cu europarlamentari dedicați, cu o vastă experiență în problematici europene.

Frica PSD este cu atât mai mare cu cât PNL a depus peste 1.200.000 de semnături la Biroul Electoral Central, pentru susținerea listei de candidați la europarlamentare. Acest număr impresionant de semnături reprezintă un bun indicator al susținerii oamenilor pentru liberali. Partidul Național Liberal are capacitatea de a obține un rezultat de 25% la europarlamentare și de a se mobiliza pentru a le demonstra românilor că este singurul partid occidental al României, care crede într-o Europă unită și puternică. Liberalii vor o Europă mai puternică, o Europă mai dinamică din punct de vedere economic și mai puțin birocratică, o Europă unită, cu acțiuni și cu politici coerente. Iată de ce Partidul Național Liberal se angajează responsabil pentru o reprezentare puternică a României în construirea tuturor politicilor majore de dezvoltare în Europa.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea