Liberalii susțin că PSD încearcă să manipuleze cetățenii prin sondaje fabricate

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

sondajPotrivit unui comunicat remis presei de PNL Alba,

“PSD muncește asiduu la elaborarea unor sondaje de opinie pe care le aruncă pe piață în încercarea disperată de discreditare a Partidului Național Liberal și a președintelui Crin Antonescu. Ultimele astfel așa-zise cercetări sociologice, fabricate în laboratoarele PSD, demonstrează că pesediștii se tem de candidatul nostru la Președinția României și falsifică în mod grosolan realitatea.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

În urma sondajelor realizate exclusiv pe baza opiniei exprimate de cetățeni, și nu la ordinele PSD, în ceea ce privește intenția de vot, nu există nimeni, în acest moment, în România, care să-l depășească pe Crin Antonescu. Drept urmare, rezultatele acestor sondaje realizate la comanda PSD reprezintă doar niște tentative penibile de manipulare și dezinformare a opiniei publice.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Având în vedere modul mincinos și nerealist în care PSD și Victor Ponta guvernează această țară și absența unei viziuni economice a PSD cu privire la necesitățile României, pesediștii și liderul lor nu au cum să se plaseze atât de bine în sondaje așa cum pretind. Știind acestea, PSD îşi continuă campania de denigrare zilnică a PNL, iar atacurile furibunde şi repetate la adresa liberalilor şi a preşedintelui Crin Antonescu ne arată că suntem văzuţi de către PSD ca principalul obstacol care mai stă în calea acaparării puterii totale de către urmașii PCR.

Un exemplu clar de denigrare este faptul că PSD insistă că noi, liberalii, dorim, acum din opoziţie, reducerea CAS şi neimpozitarea profitului reinvestit încă din luna mai, în loc de luna iulie, din considerente de campanie electorală. Este vorba, evident, de o nouă minciună edificatoare pentru politica marca PSD-Ponta. Iar aceasta, deoarece PNL a  rămas consecvent în privința datei de 1 iulie ca introducere a măsurii de reducere a CAS şi neimpozitarea profitului reinvestit. PNL nu s-a răzgândit cu nimic, ci a cerut doar adoptarea măsurilor respective până la 1 mai, ca expresie a voinţei politice şi factor de predictibilitate necesar mediului de afaceri.

Este evident că PSD se teme de faptul că PNL are posibilitatea de a obține rezultate foarte bune la alegerile europarlamentare, deoarece PNL a susținut și va susține mereu o reprezentare demnă a României în Uniunea Europeană. Partidul Național Liberal dorește o Românie modernă, cu cetățeni liberi, egali în drepturi cu ceilalți europeni, cu cetățeni mândri că valorile lor naționale sunt și valorile Europei. Iar Partidul Național Liberal va lupta pentru atingerea acestor obiective strategice cu europarlamentari dedicați, cu o vastă experiență în problematici europene.

Frica PSD este cu atât mai mare cu cât PNL a depus peste 1.200.000 de semnături la Biroul Electoral Central, pentru susținerea listei de candidați la europarlamentare. Acest număr impresionant de semnături reprezintă un bun indicator al susținerii oamenilor pentru liberali. Partidul Național Liberal are capacitatea de a obține un rezultat de 25% la europarlamentare și de a se mobiliza pentru a le demonstra românilor că este singurul partid occidental al României, care crede într-o Europă unită și puternică. Liberalii vor o Europă mai puternică, o Europă mai dinamică din punct de vedere economic și mai puțin birocratică, o Europă unită, cu acțiuni și cu politici coerente. Iată de ce Partidul Național Liberal se angajează responsabil pentru o reprezentare puternică a României în construirea tuturor politicilor majore de dezvoltare în Europa.”

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136

Must de Jidvei

9 Comentarii

soimul de munte 27 martie 2014 at 11:57

acuma nu e musai sa-mi arate careva un sondaj ca sa ma pot desfata cu mutrele catorva politruci care tot apar in ziare chit ca-s liberali sau de aiurea- se vede de la o posta cate parale fac; pacat ca , indiferent de sondaje, prostimea voteaza cu micul si berea oferite cu generozitate de cei ce spera la o viata fara de munca

Carcotasul 27 martie 2014 at 12:17

Ba cand va fata mintea, sa-mi da-ti si mie un pui! De fapt nu ma mir, ca nu ii bine sa te pu-i cu mintea prostului ca ii hodinita! Ce Dracu, nu suntem atat de prosti, sa nu vedem ca Kkrau, a bagat PeNaLi in „buda”, si i-a spoit cu kkt!

gogu 27 martie 2014 at 13:18

„…modul mincinos si nerealist in care psd si v. ponta guverneaza…”-Pana luna trecuta cand erati cu psdeii la guvernare a fost diferit, bai penalilor???????????????????? „…singurul partid occidental al Romaniei…”-Cand kkrau o facea „de cacao” pe Merkel si UE , cand va aparati,prin vot,ridicarea imunitatii uslasilor condamnati sau urmariti penal in cocina-parlament sau cand voi liberalii, cu kkrau in frunte, lingeati dosul lui dottore si a securistului-haznalist erati…occidentali,bai gunoaielor penale????????

gogu 27 martie 2014 at 13:31

Revin…”…nu exista nimeni,in acest moment,in Romania,care sa-l intreaca..”-De ani buni in cocina-parlament nu-l intrece nimeni pe al vostru kkrau in absenteism si somn,acest repetent incasand o gramada de bani cu 8 maxim 10% prezenta la locul de munca,jigodia asta o laudati,oare pe noi,prostii,ne plateste cineva fara sa muncim?????????…sunteti gunoaie ca si dottore si psd,nu degeaba ati facut cuplu,”cine se aseamana se aduna”!!!!!!!!

usl 27 martie 2014 at 13:42

Si pe vremea usl-ului tot asa faceau! Atunci va convenea!

Mimi 27 martie 2014 at 21:46

Postacii de serviciu au si sarit sa se dea in spectacol.
Treaba este cat se poate de clara. PSD face sondaje in care nici PSD-istii nu cred

Mimi 27 martie 2014 at 21:48

Postacii de serviciu au sarit sa se dea in spectacol.
E clar pt toata lumea ca PSD face sondaje comandate in care nici PSdistii nu cred, aia destepti ca prostimea crede orice

Carcotasul 28 martie 2014 at 20:20

Draga Mimi, vad ce pe tine te-a prostit de tot, duhoarea de kkt, emanata de Kkrau!

eu 28 martie 2014 at 7:16

Sa va c…ti pe crin al vostru .

Comentariile sunt oprite