Rămâi conectat

Politică Administrație

Liberalii Lucia Varga, Raluca Turcanu, Ciprian Dobre și Radu Zlati vin la Alba Iulia – vor fi prezenți, vineri, la dezbaterea Programului de Guvernare al PNL privind domeniul educației

Ziarul Unirea

Publicat

în

Liderii naționali ai PNL Lucia Varga, co-președinte al Organizației de Femei a PNL, Raluca Turcanu, vicepreședinte PNL, Ciprian Dobre, vicepreședinte PNL și Radu Zlati, deputat în comisia de educație a PNL vor veni la Alba Iulia, vineri, 6 martie.

conferinta adrAceștia vor participa, alături de co-președinții PNL Alba, Mircea Hava și Adrian Teban, la dezbaterea Programului de Guvernare al PNL privind domeniul educației, ce se va desfășura de la ora 15.00, la sala de conferințe a Hotelului ”Parc”.

Evenimentul de la Alba Iulia, programat la inițiativa Organizației de Femei a Partidului Național Liberal, face parte din proiectul ”Politicile PNL în sprijinul familiilor din Romania” și va reuni peste 150 de cadre didactice, reprezentanți ai asociațiilor de părinți, ai Consiliului Județean al Elevilor, ai ONG-urilor, precum și aleși locali.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Supraveghere video în comuna Daia Română: Licitația de peste 300.000 de lei, lansată în SEAP

Bera Larisa

Publicat

în

Supraveghere video în comuna Daia Română: Licitația de peste 300.000 de lei, lansată în SEAP Administrația comunei Daia Română, a lansat pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, licitația care prevedere montarea de camere video de supraveghere în diverse locații din zonă. Această inițiativă face parte dintr-un efort mai amplu de creștere a securității și siguranței […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea