Rămâi conectat

Curier Județean

Legiunea a XIII-a Gemina organizează concurs de tir cu arme de airsoft, cu ocazia zilelor oraşului Alba Iulia

Dragoş Suciu

Publicat

în

airsoft04Cu ocazia zilelor oraşului Alba Iulia, C.S. Legiunea XIII Gemina organizează un concurs de tir cu arme de airsoft. Concursul are două probe şi se va desfăşura in data de 31 mai, la ora 10:00, pe terenul de Paintball de la baza sportiva Constructorul.

Proba 1 “Cucerire baza”: Concurenţii trebuie să arunce o grenada în zona determinată şi să doboare 7 popice, amplasate în mai multe locuri de pe teren, folosind o replica airsoft. Ultima popica pe care concurenţii trebuie să o doboare fiind cea de culoare roşie.

Pentru calcularea scorului se cronometrează timpul din momentul în care concurentul a luat în mână grenada pana în momentul în care acesta a doborât popica de culoare roşie. La acest timp se aplica bonusuri şi penalizări după cum urmează: – 10 secunde dacă grenada a fost aruncata un zona indicată + 10 secunde pentru fiecare popică rămasă în momentul în care concurentul doboară popica roşie. Pentru proba următoare se califică primii 5 concurenţi.

Proba 2: “Salvare ostateci”. Concurenţii au dreptul la 6 focuri cu care trebuie sa nimerească cât mai multe ţinte. Se cronometrează timpul de la primul foc până la ultimul. Scorul se calculează după scorul obţinut la ţinte – timp – 10 punte (pentru fiecare ţinta nelovita sau ostatec lovit)

[nggallery id=1820]

Concurenţii trebuie sa poarte pe perioada tragerii ochelari de protecţie. Este interzisa folosirea armei în afara terenului de tragere. Este interzisă îndreptarea armei spre spectatori. Verificarea şi reglarea armelor se face doar în zona indicată de către organizatori înainte de începerea concursului. Nerespectarea regulilor de siguranţă se sancţionează cu eliminarea din concurs.

Concurenţii pot participa cu arme şi echipamente proprii sau cu cele puse la dispoziţie de către organizatori iar participarea este gratuita.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Aproape 6.500 de persoane au intrat pe piața muncii din județul Alba în anul 2023, ajutate de AJOFM

Bogdan Ilea

Publicat

în

Aproape 6.500 de persoane au intrat pe piața muncii din județul Alba în anul 2023, ajutate de AJOFM În cadrul ședinței de colegiu prefectural, directorul AJOFM Alba a prezentat obiectivele avute anul trecut. Aproximativ 6500 de persoane au intrat pe piața muncii și aproape 13.000 de oameni au fost ajutați prin servicii de informare și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea