Rămâi conectat

Societate

Lectură pentru suflet şi minte. Patru scriitori albaiulieni şi-au lansat astăzi volumele

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Patru scriitori albaiulieni şi-au lansat astăzi volumele la Sala de lectură din cadrul Bibliotecii Judeţene „Lucian Blaga” Alba. Autorii cărţilor şi-au prezentat lucrările în faţa zecilor de cititori prezenţi la eveniment.

Profesorul Sebastian Bazilescu a lansat cartea “Cum gândim, aşa şi vorbim – cum vorbim , aşa şi scriem”. Autorul a transpus în paginile volumului o selecţie de emisiuni realizate pentru un post local de televiziune, în care profesorul Bazilescu promovează o limbă română corectă, frumoasă, îngrijită şi nuanţată.

Cartea “Joc de lumini” a fost lansată de Daniela Ghigeanu şi reprezintă un volum de poeme în care temele abordate sunt iubirea şi toate lucrurile frumoase care ne bucură în viaţa de zi cu zi.

Veronica Oşorheian a realizat prin intermediul cărţii “Colocvial. Faţete ale binomului autor – impact relaţional” un portret al sinelui prin prisma recenziilor la cărţile sale, a întâlnirilor pe care le-a avut cu cititorii dar şi cu alţi scriitori.

Lectura propusă de Angela Târziu prin cartea “Alo? Aici Europa!” aduce în atenţia cititorului impresiile de călătorie pe care le-a adunat autoarea în urma vizitelor în Bulgaria, Grecia şi Republica Moldova, cu referire clară la românii din respectivele ţări şi la locurile care au tangenţă cu poporul român.

Evenimentul a fost organizat de Consiliul Judeţean Alba şi Biblioteca Judeţeană „Lucian Blaga” Alba.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Cultură Educație

Universitatea ,,1 Decembrie 1918” din Alba Iulia: Epicentrul internaționalizării și colaborării educaționale în Europa

Unirea Ziarul

Publicat

în

Universitatea ,,1 Decembrie 1918” din Alba Iulia: Epicentrul internaționalizării și colaborării educaționale în Europa La Universitatea ,,1 Decembrie 1918” din Alba Iulia a avut loc săptămâna aceasta prima întâlnire oficială a Consorțiului European University for Academic Continuing Education (EU.ACE), marcând un moment semnificativ pentru cooperarea academică europeană. Inițiativa, lansată în decembrie anul trecut printr-un memorandum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea