Ziarul Unirea

Lansarea candidaților ARD, Ștefan Bardan și Ioan Fulea, la Cugir

PNL - Alegeri Locale Partiale - 27 iunie

Peste 600 de cugireni au venit vineri seara, la Casa Orășenească  de Cultură din Cugir, pentru a lua parte la evenimentul de lansare a candidaților Alianței România Dreaptă, Ștefan Bardan – pentru Senatul României și Ioan Fulea – pentru Camera Deputaților.

Doi candidați lansați în cursa pentru Parlament, primul pentru Senat în Colegiul Alba Iulia – Cugir – Munții Apuseni, iar cel de-al doilea pentru Colegiul de Deputați Cugir -Zlatna.

ELIT

Ionut Fulea, un candidat nou, dar cu experiență legislativă și politică, la fel ca și Ștefan Bardan, fost parlamentar și fost prefect al județului, oameni în care avem încredere pentru faptele și dăruirea lor pentru acest județ”, arăta în intervenția sa Ion Dumitrel, președintele Consiliului Județean Alb, prezent la manifestarea de la Cugir.

Eu cred că fiecare dintre dumneavoastră dorește ca cei pe care îi votați în principalul for legislativ al țării – Parlamentul, să îi reprezinte cât mai bine, cu adevărat, atat la nivel local cât și național, să fie luptători pentru interesele dumneavoastră, să fie purtatorul speranțelor dumneavoastră pentru un trai mai bun. Iar Ionuț Fulea și Ștefan Bardan vă pot reprezenta cel mai bine pe dumneavoastră cugirenii, cât și pe ceilalți locuitori din județul nostru”, își exprima încrederea în cei doi Mircea Hava, primarul Municipiului Alba Iulia.

Cuvinte de apreciere la adresa celor doi candidați au avut și primarii Traian Rusu din Ighiu, Silviu Ponoran din Zlatna, Ilie Tomuș din Șibot, care și-au exprimat încrederea în puterea și dorința candidaților de a nu precupeți niciun efort pentru ca de la tribuna Parlamentului să susțină interesele oamenilor, ale comunităților pe care le reprezintă.

Chemat în fața asistenței să-și prezinte oferta electorală, Ioan Fulea a spus că este promotor al unei politici de tip nou, un om potrivit care să reprezinte interesele cetățenilor, un om pragmatic, susținător al stabilității și al respectului față de toți cetățenii, fără excepție, față de toate vârstele și categoriile sociale, ba față și de cei ce l-au considerat, în diferite împrejurări, un adversar, în politică sau în administrație.

Experiența politică și administrativă acumulată de-a lungul timpului îmi oferă pe mai departe dorința de a mă bate pentru oameni și a-i reprezenta cu credință și responsabilitate în cel mai înalt forum al țării, Parlamentul. Am făcut-o și într-un alt mandat, am s-o fac și pe viitor dacă dumneavoastră îmi acordați votul de încredere pe 9 decembrie”, le-a transmis de pe scena Casei de Cultură candidatul pentru Senat Ștefan Bardan.

O lansare așadar sub semnul speranței și încrederii de mai bine, făcută într-un cadru emoționant, stimulat și de prestația artistului Marius Ciprian Pop, pe post de prezentator la acest eveniment, presărată cu voie bună ca urmare a spectacolului oferit de reputații interpreți Nicolae Furdui Iancu, Ioan Bocșa, Dinu Iancu Sălăjanu.

Nu se poate trece cu vederea contribuția de excepție la reușita evenimentului a organizației PDL Cugir, în frunte cu liderul Radu Roșian, maestrul de ceremonii al serii, secondat de consilierul județean Nicolae Trută, Marin Morariu, Emil Mateescu, Nicolae Cerciu, Aurel Voicu – membrii ai Biroului democrat-liberalilor din Cugir.

Constantin PREDESCU

 

Ioana SFÂRLEA

Redactor șef
Email: stiri@ziarulunirea.ro

Te-ar putea interesa și:

Comunicat de presă| Radu Tuhuț: PSD a pregătit și va promova un proiect de lege pentru sprijinirea familiilor cu copii

Partidul Social Democrat a pregătit și va promova un proiect de lege pentru sprijinirea familiilor cu copii, în contextul în… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi ai acestui an!”

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!”

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!” Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă și dezvoltată

Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

36 Comentarii

Costel* 10 noiembrie 2012 at 17:40

Doi ARD-ei unul mai gogosar ca altul prezentati de alti doi ARD-ei tip DNA.

mumu 10 noiembrie 2012 at 18:16

E lasa ma flegmoane co’i fi tu vreun „ciumeg rosu”.Nu esti ba flegmoane altceva decat un biet…flegmon.Mars in ..la mea,flegmoane.

Costel* 10 noiembrie 2012 at 18:38

@ mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu aprciez mesajul. Sigur, apartine unui intelectual care si-a luat masterul la ferma de vaci a CAP-ului din Micesti unde sef pe la cultura mare era la acea vreme ing. Vasile Todea.

mumu 11 noiembrie 2012 at 7:46

Atat ai in cap,mai flegmoane=costele*(paduche rosu).CAP-uri,colhozuri,etc.Tu,flegmon adevarat,”zeralist” cu 13 (ha,ha,ha…ha)clasi,cam atât stii.Prostule.Daca ai avea un neuron activ(macar unu’)ai intelege cat esti de deplasat,de….prost.Da’ n-ai cum,flegmoane.Tu esti un ratat si …atat.Mars in ..la mea,flegmoane.

@costel 10 noiembrie 2012 at 19:59

Mesajul este de la dottore-plagiatorul si sef era ing.Peres,bai cacareaza repetenta.

Costel* 11 noiembrie 2012 at 11:43

Of, Of, Of, Azi am vazut un panou publicitar pentru alegerile parlamentare. Pe vremea cand Basescu era Presedinte PDL-istii aveau afise si pe dunga panourilor. Dar de cand Basescu a fost inaintat la gradul de Guvernator toti ARD-eii au fost pusi la borcan sigur cu conservant de cacareze aduse de mumu si de Vasile Todea de la CAP Micesti sectia Oi basiste …

mumu 11 noiembrie 2012 at 12:36

Flegmoane,flegmoane,tot jigodie de om ai rămas.Rebut genetic sau mai bine zis,infectie umana.Chiar nu intelegi cât de prost esti?Nu intelegi ca esti un biet „paduche roșu” frustrat si agramat?Chiar nu intelegi flegmon infect ca nu mai exista CAP-uri,colhozuri si nici partid unic.Nu,jigodie umana,nu intelegi.Esti prea prost,prea frustrat si….prea infect,sa intelegi.Scarba si lehamitea mea sa fie cu tine,flegmoane.Mars in ..la mea,flegmoane.

Costel* 11 noiembrie 2012 at 12:43

@ mumu, tare rau imi pare dar dupa cum vad in cultura dumitale nu exista de cat trei fraze stas basiste. Asta e, insemna ca ai aceiasi educatie si cultura ca si dumnealui. Sigur dupa alegerile din decembrie veti deveni toti cei care au calitatile dumitale niste chechereze ale istoriei contemporane locale.

mumu 11 noiembrie 2012 at 12:58

Sigur nu,flegmoane.Specimen balos sau ba costele*= flegmoane.Dupa alegerile din decembrie,anul asta(adica din iarna,imbecilule)sigur eu o voi „duce” mai bine.Da’ tu n-ai cum sa-ntelegi.Tu insa,frustratule ai,cel mult,promisiuni.Rebut genetic,surpriza.Esti doar un biet imbecil.Vei lua multă ..ie fraiere „roșu”.Esti prea prost,prea redus.Da’ nu-i nimic.In lumea ta esti „bine”.In lumea reala esti nimeni.Asa ca….mars in ..la mea,flegmoane.

Costel* 11 noiembrie 2012 at 13:25

@ mmmmmmuuuuuuuuuuu, sigur sugand la vreo capra a domnului Furdui de la Sohodol unde vei merge ca ajutor de Peres.

mumu 11 noiembrie 2012 at 13:29

Chiar meriti scarba si dispretul meu,flegmoane.Da’ mars in ..la mea,flegmoane.

Costel* 11 noiembrie 2012 at 17:59

@ mmmmmmmmmmmmmmmmmmmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Foaie verde de iu-iu,
Avem un postac mu-mu,
Care find un „IAMBOR” nou,
Se balega in platou.
Votati mai, votati mai,
Votati mai, votati ARD-ei!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Prapaditul 11 noiembrie 2012 at 12:18

La Ocna Mures ARD-ul a dat-o de gard cu lansarea lui Bumb. Vorbitorul la microfon si megafon din masina portocalie care facea galagie in buricul targului a fost huiduit de oameni si claxonat insistent de taximetristii din oras.

Enervat la culme, raspandacul de la microfon a spus in gura(megafonul)mare:

N-aveti replica, PRAPADITILOR!

Ba… prapadit esti tu cu tot neamul tau! Nu noi ocnamuresenii carora ne cersesti votul!
Mars la cersit la alta masa!

Costel* 11 noiembrie 2012 at 12:30

La alegerile din toamna aceasta ARD-eii vor fi pusi la borcan si ca sa nu se strice Hava si Dumitrel vor pusi in borcane cu dumnealor pe post de „bayer”.

mumu 11 noiembrie 2012 at 12:41

Flegmoane=costel*esti infect de tot.Se pare ca infectia ti-a ajuns la creier.Rebut genetic,jigodie umana,alegerile sunt in 09.12.2012 adica iarna,idiotule.Da’ mars in ..la mea,flegmoane.

Costel* 11 noiembrie 2012 at 12:52

@ mmmmuuu nea IAMBOR se pare ai facut scolile doamnei Oana Badea pascand caprele liberale ale domnului Furdui pe la Pelesul Sohodolului. Traiasca ARD-eii muraturi la borcan.

mumu 11 noiembrie 2012 at 13:04

Nu flegmoane=costele*,nu.Am „făcut”scolile (Doamne,ce incult infect esti)unde tu,rebut genetic,nici n-ai auzit.Chiar meriti sa fii numit flegmon.Mars in ..la mea,flegmoane.

Costel* 11 noiembrie 2012 at 13:29

@ mmmmmuuuu Se vede ca ai mancat multa materie portocalie in ultimii 8 ani ca si creierul dumitale este acum portocaliu atat in forma cat si continut. Traiasca ARD-eii gogosari murati!

mumu 11 noiembrie 2012 at 13:32

Mizerabil,jeg,infect.Asta esti tu flegmoane=costele*.Atat.Si mars in ..la mea,flegmoane.

Costel* 11 noiembrie 2012 at 18:05

Asta ai, creier portocaliu atat ca forma cat si ca continut! Asta e, creierul portocaliu conteaza ca continut, la asa creier gramatica mai putin conteaza. Traiasca iubitii „LINGE BAROS-ului”. Asta esti …

ardeleanca 11 noiembrie 2012 at 20:21

Dar pe cine astepati, dragi ocnamureseni? Pe dl.Radu Coclici, care apare doar cand este campanie electorala? Toti cersesc votul ocnamuresenilor. Mai mult, reprezentantul PP-DD are un robotel care suna automat la telefonul fix(Romtelecom). Trebuie sa ne sustinem primarul. Votati ARD!!!

Costel* 11 noiembrie 2012 at 20:27

Sigur votati ARD-eii ca e bune ca muraturi …

Prapaditul 12 noiembrie 2012 at 10:44

Nici intr-un caz pe Coclici. Daca va duceti aminte, el a ajuns deputat la redistribuire.
Nu vad de ce l-ar vota ocnamuresenii acum.
In plus inca nu a aparut… 🙂

Va canta asta....... sa va tina de foame 11 noiembrie 2012 at 17:45

Daca acest cantaret ar canta-n gradina mea nu merg s-al vad,dar voi care-l ascultati oare cantarile lui va tin de foame.Poate le canti doar la ciocoi Fuleo !

Costel* 11 noiembrie 2012 at 18:08

Canta gogosarul poate intra la murat ARD-eiul …

mumu 11 noiembrie 2012 at 18:33

Flegmoane=costele*,te autodepasesti.Abject,incult,jegos.Intr-un cuvant rebut genetic.”Paduche rosu”,tu te citesti?Daca da,atunci e foarte grav.Da’ nu cred ca pricepi ceva din ce scrii.Esti prea prost.Mai devreme sau mai tarziu,viata te v-a trimite,acolo unde iti este locul.Adica rebut genetic,la groapa de gunoi a societatii.Scarba si lehamitea mea sa fie cu tine,flegmoane.Mars in ..la mea,flegmoane.

Costel* 11 noiembrie 2012 at 19:31

@ Muuuuuuuuuuuuuuuu, Hoooooooooooooooooo IAMBOR tot IAMBOR ramane Hooooooooooooooo!!!

mumu 11 noiembrie 2012 at 20:19

Esti bolnav,flegmoane=costele*?Incepi sa te manifesti tot mai ciudat(si-n cazu’ tau,chiar e greu).Mugesti tot mai des.Chiar te caracterizeaza muuu(gitul,ratatule).Da’ cum esti un biet rebut genetic n-ai cum sa intelegi.Esti un idiot sadea.Cu adevarat meriti titlul de „jegosul forumului”.Mars in ..la mea,flegmoane.

Costel* 11 noiembrie 2012 at 20:25

Si totusi asa este, boul tot bou ramane si scrie si citeste tot ca boul. ARD-eii e muraturi …

mumu 11 noiembrie 2012 at 20:31

Incult,marlan,infect.Adica tu costele*= flegmoane.Nu esti in stare nici sa scrii o fraza corecta.Infectezi forumul rebut genetic.Mars in ..la mea,flegmoane.

Costel* 11 noiembrie 2012 at 20:39

@ muuuuuu, boul tot bou ramane. Cand trece la unguri este alintat … ‘IAMBOR” … Hooooooooooo!

mumu 11 noiembrie 2012 at 20:55

Flegmon muuu(gitor) n-am mai auzit.Si nici idiot mai mare,ca tine.Deja nu mai stii ce sa scrii.Nu-ți mai” bese” mintea(adica fermentul de sub calota craniana,rebutule genetic)nimic si incepi sa ma imiti.Jigodie umana esti flegmoane si jegos caracter ai.Hai mars in ..la mea,flegmoane.

ulise 12 noiembrie 2012 at 10:27

felicitari si mult succes!
Imi aduc aminte de cand ai fost si ai cantat la lansarea mea Ionut. Acum ti-a venit randul sa te bati pentru aceleasi idealuri pentru care m-am batut si eu. E foarte greu, si este singura sansa pentru a deveni mai buni!

cantec,joc si voie buna 12 noiembrie 2012 at 11:47

Oameni buni astia doi formeaza un cuplu de „vis”,Fulea cu invartitele si cantatu,iar Bardan cu „bateriile” de vin,ca tot l-au facut colonel la apelul bocancilor si apoi sa vezi cum „duduie” parlamentul de voie buna.PS-Saracul Boaby ceterasul de nu murea il puneau ardeii si pe el vreun candidat!Votati sa va ARD-eti!

xxl 12 noiembrie 2012 at 20:13

ce e trist e ca sunt aceleasi personaje in rolul de parlamentar (candidat). vorba aceea: la vremuri noi…. tot noi! sunt dominati de tupeu, pe care si-l arata o data la 4 ani. sunt aceeasi oameni pe care-i vedem in campanie coborand cu picioarele pe pamant, ii intalnim pe strada printre noi muritorii, ne strang mana, isi fac timp pt a ne asculta, ne promit si…. atat. dupa care isi iau zborul si se bucura de imunitate. noi nu mai contam.
dupa mine as organiza alegeri o data la 6 luni.

ar trebui intrebati stimabilii candidati ce au realizat pentru colegiul lor in perioada cat s-au bucurat de mandat(e). si nu e vorba doar de candidatii ARD. regula e general valabila. promisiuni cu carul, fapte aproape deloc. cazurile Cugir si Zlatna sunt relevante.

concret: poate cineva sa enumere faptele de bine ale parlamentarului Atanasiu pt Cugir? Sau ale d-lui Simedru in perioada 1997-2004? sau ale d-lui Bardan in perioada cat a fost prefect? singurul neatacabil e Fulea, virgin in politica la nivel inalt. pacat ca partidul il trage in jos.
Restul candidatilor pe acest colegiu nu sunt de luat in seama.
Trist!

Costel* 13 noiembrie 2012 at 15:57

Asta e nea xxl, singurul eligibil este cel mai iubit fiu al poporului roman tov. T. Basescu Guvernatorul de „LINGE BAROS”. Asta e restul e de kkt …

Comentariile sunt oprite