Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Lansarea candidaților ARD, Ștefan Bardan și Ioan Fulea, la Cugir

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Peste 600 de cugireni au venit vineri seara, la Casa Orășenească  de Cultură din Cugir, pentru a lua parte la evenimentul de lansare a candidaților Alianței România Dreaptă, Ștefan Bardan – pentru Senatul României și Ioan Fulea – pentru Camera Deputaților.

Doi candidați lansați în cursa pentru Parlament, primul pentru Senat în Colegiul Alba Iulia – Cugir – Munții Apuseni, iar cel de-al doilea pentru Colegiul de Deputați Cugir -Zlatna.

Ionut Fulea, un candidat nou, dar cu experiență legislativă și politică, la fel ca și Ștefan Bardan, fost parlamentar și fost prefect al județului, oameni în care avem încredere pentru faptele și dăruirea lor pentru acest județ”, arăta în intervenția sa Ion Dumitrel, președintele Consiliului Județean Alb, prezent la manifestarea de la Cugir.

Eu cred că fiecare dintre dumneavoastră dorește ca cei pe care îi votați în principalul for legislativ al țării – Parlamentul, să îi reprezinte cât mai bine, cu adevărat, atat la nivel local cât și național, să fie luptători pentru interesele dumneavoastră, să fie purtatorul speranțelor dumneavoastră pentru un trai mai bun. Iar Ionuț Fulea și Ștefan Bardan vă pot reprezenta cel mai bine pe dumneavoastră cugirenii, cât și pe ceilalți locuitori din județul nostru”, își exprima încrederea în cei doi Mircea Hava, primarul Municipiului Alba Iulia.

Cuvinte de apreciere la adresa celor doi candidați au avut și primarii Traian Rusu din Ighiu, Silviu Ponoran din Zlatna, Ilie Tomuș din Șibot, care și-au exprimat încrederea în puterea și dorința candidaților de a nu precupeți niciun efort pentru ca de la tribuna Parlamentului să susțină interesele oamenilor, ale comunităților pe care le reprezintă.

Chemat în fața asistenței să-și prezinte oferta electorală, Ioan Fulea a spus că este promotor al unei politici de tip nou, un om potrivit care să reprezinte interesele cetățenilor, un om pragmatic, susținător al stabilității și al respectului față de toți cetățenii, fără excepție, față de toate vârstele și categoriile sociale, ba față și de cei ce l-au considerat, în diferite împrejurări, un adversar, în politică sau în administrație.

Experiența politică și administrativă acumulată de-a lungul timpului îmi oferă pe mai departe dorința de a mă bate pentru oameni și a-i reprezenta cu credință și responsabilitate în cel mai înalt forum al țării, Parlamentul. Am făcut-o și într-un alt mandat, am s-o fac și pe viitor dacă dumneavoastră îmi acordați votul de încredere pe 9 decembrie”, le-a transmis de pe scena Casei de Cultură candidatul pentru Senat Ștefan Bardan.

O lansare așadar sub semnul speranței și încrederii de mai bine, făcută într-un cadru emoționant, stimulat și de prestația artistului Marius Ciprian Pop, pe post de prezentator la acest eveniment, presărată cu voie bună ca urmare a spectacolului oferit de reputații interpreți Nicolae Furdui Iancu, Ioan Bocșa, Dinu Iancu Sălăjanu.

Nu se poate trece cu vederea contribuția de excepție la reușita evenimentului a organizației PDL Cugir, în frunte cu liderul Radu Roșian, maestrul de ceremonii al serii, secondat de consilierul județean Nicolae Trută, Marin Morariu, Emil Mateescu, Nicolae Cerciu, Aurel Voicu – membrii ai Biroului democrat-liberalilor din Cugir.

Constantin PREDESCU

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației.

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației. Grupul PPE, cea mai mare familie politică din Parlamentul European, salută simplificarea și relaxarea normelor Politicii Agricole Comune, ca urmare a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea