Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

La “Winner’s Club Țălnar” Alba Iulia, turneu “Jucăm pentru Hidi”, în 6-8 august

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La Alba Iulia, în perioada 6-8 august va fi “Cupa de vară Winner’s”. Un turneu ce se va derula sub genericul “sportul ne ajută să fim mai buni”, va avea duminică, 8 august, un meci demonstrativ “Prietenii lui Hidi”, cu foste și actuale glorii ale fotbalului românesc. Florin Hidişan (stabilit la Luncani, județul Cluj), jucător cu peste 100 de meciuri în prima ligă din România are nevoie de ajutor pentru un tratament foarte costisitor, după ce a fost diagnosticat cu cancer.

Despre asta este vorba în fotbal: spirit, unitate și devotament. Când unul dintre noi are nevoie de ajutor, exact ca în meci, ceilalți dintre noi trebuie să ne «demarcăm» și să-i oferim sprijin. Vă așteptăm să vă înscrieți în număr cât mai mare, să avem si o competi’ie puternică și să reușim să punem umărul în sprijinul fratelui nostru «HIDI», care sunt convins că în curând va juca din nou alături de noi și ne va încânta pe teren, asa cum a făcut-o în întreaga sa viață de sportiv”, este mesajul transmis de George Țălnar, reprezentantul Bazei Sportive “Winner’s Club Țălnar”.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

 

Lumea fotbalului românesc s-a cutremurat la auzul veștii că Florin Hidișan, fostul fotbalist de la UTA, Brașov sau FC Argeș, suferă de o formă gravă de cancer la stomac. Fostul mijlocaș are mare nevoie de ajutor financiar pentru a putea continua ședințele de chimioterapie și chiar pentru a putea merge în străinătate pentru un tratament mai puternic.

 În acest scop Bogdan Apostu, fostul coleg al lui Hidișan, a demarat o acțiune de strângere de fonduri și o serie de licitații pentru tricouri ale unor fotbaliști ce s-au înscris în campania derulată în mediul online Au fost scoase la licitație tricourile donate de Sergiu Buș, Adrian Mutu, Vlad Chiricheș, Ianis Hagi, Ionuț Radu, George Pușcaș și mulți alții, iar banii vor ajunge direct în conturile lui “Hidi”.

Nici în Alba mijlocașul de 39 de ani ce a trecut pe la Arieșul Apuseni Baia de Arieș, Performanța Ighiu și CS Ocna Mureș nu a fost uitat. Lumea fotbalul s-a mobilizat, ăn weekend a avut loc la Aiud un turneu caritabil, iar peste două săptămâni urmează un alt eveniment de acest gen, în Cetatea Marii Uniri.

L


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea