„La privat, Pacientul este Clientul Nostru, în spital, Pacientul este Asiguratul lor”! Posibilă explicaţie privind condiţiile diferite oferite bolnavilor la privat, faţă de sistemul public de sănătate

„La privat, Pacientul este Clientul Nostru, în spital, Pacientul este Asiguratul lor”! Iată o posibilă explicaţie privind condiţiile diferite oferite bolnavilor la privat, faţă de sistemul public de sănătate.

„Dacă eşti medic şi ai trecut în privat o să descoperi o nouă ştiință de care nu ai învățat nicăieri şi nimeni nu ți-a spus vreodată: Managementul Medical Privat, Marketingul Medical Privat şi Ştiința Comunicării în domeniul Medical Privat. Eficiența ta depinde de media acestor aspecte plus cel mai important lucru, eficența clinică. Multe le dobăndeşti nativ, din experiență sau de nevoie.

Când ai decis să pleci în privat ai făcut nişte calcule. Ai calculat timpul efectiv de lucru/ pacient …vaiii ai calculat „timpul efectiv de lucru”…ei în spital ştii bine că acest indicator nu se calculează, bun, ai calculat estimativ numărul de pacienți/timp/consulație, costuri și venituri estimate. Nu mă pot abține….ai auzit la spital de acești indicatori vreodată pe secția ta?

ELIT

Never, îti spun eu că nu există nicio obligație la spital, doar sunt pentru raportări.

În schimb ai sute de indicatori care îti spun cum să afişezi pe pereți legislatia. Normal că la cabinetul privat nu îl acoperi de hârtii..şi stii de ce pentru că..Pacientul este Clientul Nostru….dar în spital Pacientul este Asiguratul lor. De acea la cabinetul privat avem sapun și hârtie igenică şi în spital nu avem. Va urma…”

Mihail David - 2020

Salvează

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...