Rămâi conectat

Sport

La Optimum Alba Iulia: selecții și fotbal feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

Academia de Fotbal Optimum Alba Iulia, ce are doar 3 ani de la înființare, dar în acest răstimp s-a remarcat prin performanțele obținute la nivel juvenil, își propune noi direcții de dezvoltare.

Un proiect extrem de promițător a ajuns la un nivel de apreciat și tocmai de aceea se caută talente fotbalistice. Menționăm că Optimum Alba Iulia a devenit în două rânduri campioană județeană (a câștigat trofeele “Gheorghe Ola” și “Gheorghe Ene” și a reprezentat Alba la turneele zonale. În ediția trecută, Optimum Alba Iulia a participat la Liga Elitelor Under 15, competiție organizată de FRF. În panoplia clubului relativ tânăr se adaugă numeroase turnee adjudecate la Alba Iulia, Albena (Bulgaria), Timișoara, Brașov sau Cluj-Napoca.

Ne completăm loturile de copii născuți în anii 2005, 2006, 2007și 2008! Cei cărora le place fotbalul și doresc să facă parte din proiectul nostru sunt așteptați, luni 11 iulie, de la ora 18.00 la baza noastră din Drâmbar. De asemenea, fotbalul feminin își pune amprenta și la noi în club, iar fetele care doresc sa practice fotbal in mod organizat, pot veni la antrenamente începând cu data de 12 iulie, orele 18.00, la baza Drâmbar! Pentru mai multe detalii puteți afla informații la numărul de telefon 0755/035.083”, a precizat Ciprian Selagea, fostul căpitan al Unirii Alba Iulia, actualmente la Metalurgistul Cugir, unul dintre antrenorii și inițiatorii proiectului “Optimum”.

În acest moment, la Optimum Alba Iulia sunt angrenați peste 180 de copii din 11 generații, de la 2005 până la 2011, tinerii fotbaliști lucrând sub comanda antrenorilor Ciprian Selagea, Dan Bara, Gheorghe Bran, Filip Morar, Petru Bădilă, Vitinha, Paul Păcurar și Paul Rahovean, Nicu Marta (antrenor cu portarii).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSU Alba Iulia, remiză externă în amicalul cu ACS Mediaș

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSU Alba Iulia reușit o remiză externă în amicalul cu ACS Mediaș, scor 1-1 (1-1), confruntare între două echipe cu pretenții în eșalonul terț. CS Universitar Alba Iulia a remizat, scor 1-1 (1-1), în penultima repetiție înaintea startului sezonului, în jocul cu ACS Mediaș, colegă în Seria 9. Vizitatorii au punctat primii prin reușita lui […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea