Rămâi conectat

Actualitate

La o secție de vot din România, până la această oră, nicio persoană nu s-a prezentat să voteze

Ziarul Unirea

Publicat

în

Județele Harghita și Covansa mereu au fost codașele țării, în ceea ce privește prezența la vot, dar astăzi, la mai bine de 4 ore de la deschiderea secțiilor de votare, există mai multe secții de votare în care nu s-a prezentat încă niciun alegător.

Școala primară Comiat, județul Harghita, prezența la vot este 0,00%. În alte trei localități din județul Harghita- Sâmpaul, Ghipeș, Liban- situația este aceeași. În alte 6 secții din Harghita au intrat tot atâția oameni la vot, adică 6.

În comuna Ciucsângeorgiu, o singură persoană a călcat pragul secției de votare. În alte 5 secții de votare din comune harghitene, tot câte un votant și-a exprimat dreptul.

În localitatea Icafalău din jud. Covasna, deși sunt 214 oameni înscriși pe listele permanente, niciun alegător nu a mers la vot.

sursa: stiripesurse


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Profesorul universitar, Cristian Păun: „Toți care susțin că Zona Euro nu este pentru noi, sunt anti-români și anti-europeni. Ne vor în afara lumii civilizate”

Bera Larisa

Publicat

în

Profesorul universitar, Cristian Păun: „Toți care susțin că Zona Euro nu este pentru noi, sunt anti-români și anti-europeni. Ne vor în afara lumii civilizate” Profesorul universitar din cadrul Acedemiei de Studii Economice București, originar din Alba, Cristian Păun, a abordat pe pagina de socializare subiectul aderării României la zona Euro. Acesta explică faptul că în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea