Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

La Mangalia, Atomic Beach Volleyball Camp 2022 – tabără organizată de clubul din „Mica Romă”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

După un sezon de volei de sală reușit, in care ACS Atomic Blaj a avut trei echipe la Campionatele Naționale organizate de Federația Română de Volei la categoriile minivolei, speranțe și cadete, sportivele din “Mica Romă” au participat la tabăra de volei de plaja organizată în perioada 17-22 iunie 2022 pe plaja Laguna din Mangalia, exclusiv pentru sportivele clubului.

Competiția de volei de plajă organizată în cadrul Atomic Beach Volleyball Camp 2022 a fost transmisă în totalitate pe canalul de Youtube ACS Atomic Blaj, astfel încât părinții sportivelor au putut urmări competiția în timp real. Au fost inscrise în competiție 8 echipe care au disputat 25 de partide din 28 de partide planificate la început, asta din cauza retragerii echipei Better Setter în etapa a 5-a datorită unor probleme medicale.

Prima ediție a Atomic Beach Volleyball Camp 2022 avut parte de vreme frumoasă, o locație de excepție, multe zâmbete și voie bună. Clasamentul final arata astfel: 1. Pisicile Sălbatice 18 puncte (Mara Mihu & Brianna Barna), 2. Zânele 11 pct. (Mărginean Juli & Amira Săbăduș), 3. Pikachu 10 pct. (Mărginean Andreea & Gânța Daniela), 4. Albinuțele 9 pct (Medeea Tomotaș & Anastasia Gruiescu), 5. Motanele 6 pct. (Ștefania Comănici & Teodora Nicoară), 6. Fluturașii 6 pct. (Antonia Comănici & Tocaciu Maia), 7. Steluțele de mare un punct (Riana Turcu & Irina Nemeș). Premiul special l-a adjudecat Better Setter (Miruna Barna & Ruth Poanta).

“Atomic Beach Volleyball Camp 2022, printre puținele tabere de acest gen din România, și a atins scopul in totalitate, reușind constituirea unor echipe competitive care, în mod cert, se vor regăsi în viitoarele competiții organizate de FR Volei”, a declarat Dan Balu (ACS Atomic Blaj).

Anul viitor, în aceeași locație de la malul Marii Negre, plaja Laguna din Mangalia, se dorește extinderea acestui proiect, dându-se astfel posibilitatea și altor cluburi și sportivi să participe la acest gen de activități


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

LPS Sebeș, eliminată în sferturile de finală la Under 17, după 2-6 cu SCM Zalău!

Dan HENEGAR

Publicat

în

LPS Sebeș a fost eliminată în sferturile de finală ale Campionatului Under 17, după eșecul drastic din deplasare cu SCM Zalău, scor 2-6 (0-3). Vizitatorii conduși de Doru Oancea au fost copleșiți de miza jocului eliminatoriu. emoțiile și-au spus din plin cuvântul și după un sfert de oră gazdele aveau avantaj de 3 goluri. Zarurile […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea