Rămâi conectat

Curier Județean

La juniori B, FC Unirea Alba Iulia a învins CFR Cluj pe „Cetate”

Dan HENEGAR

Publicat

în

FC Unirea Alba Iulia a susţinut astăzi, pe „Cetate” al doilea joc din play-out-ul juniorilor B, cu CFR Cluj, meciul încheindu-se cu scorul 4-1 (1-1), golurile gazdelor fiind marcate de Culda (11) şi Oană (61), Goguţa (69), Nicola (74). Feroviarii, rămaşi în inferioritate numerică (roşu Takacs în minutul 59) au egalat în minutul 33 prin Lupaş la o eroare a portarului unirist.

Florian Brumaru a mizat pe distribuţia formată din F. Popa – Rodean, D. Iancu, Cioplântă, Alexievici, S. Muntean, Buda, Monescu, F. Morar, Oană, Culda; mai intrând Goguţa, Balea, Nicola, Gh. Olar (rezerve Podar – Petruşan, Onaca).

În urmă cu două săptămâni, echipa albaiuliană a învins cu 3-0 în sezonul regulat, în Gruia. Este în fapt al doilea succes unirist al zilei, după acel 5-0 al juniorilor a, cu LPS Tg. Mureş.

La prima victorie în play-out, elevii lui Florian Brumaru vor întâlni miercuri, 15 mai de la ora 14.00, într-un meci din prima runda a Seriei a 8-a, pe LPS Sebeş.

*4 puncte pentru LPS Sebeş şi FC Unirea Alba Iulia

Astăzi, în „Arini”, la juniori B, LPS Sebeş a remizat cu LPS Tg. Mureş, scor 1-1 (0-1), golul gazdelor marcat de Ştefan (57). Antrenorul Radu Bulugea a acumulat 4 puncte după două jocuri şi a mizat pe Pop – A. Bulugea, Ştefan, Urâtu, Grigore, Ludvig, Sava, Morea, Asinipean, A. Lăcătuş, I. Găldean (au mai intrat B. Găldean, Vainer, Oros). Conjudeţenele se vor înfrunta îm meci direct miercuri, la Alba Iulia, FCM Tg. Mureş remizând în această săptămână de două ori (1-1) cu „albanezele” FC Unirea Alba Iulia şi LPS Sebeş.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea