La juniori B, FC Unirea Alba Iulia a învins CFR Cluj pe „Cetate”

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

FC Unirea Alba Iulia a susţinut astăzi, pe „Cetate” al doilea joc din play-out-ul juniorilor B, cu CFR Cluj, meciul încheindu-se cu scorul 4-1 (1-1), golurile gazdelor fiind marcate de Culda (11) şi Oană (61), Goguţa (69), Nicola (74). Feroviarii, rămaşi în inferioritate numerică (roşu Takacs în minutul 59) au egalat în minutul 33 prin Lupaş la o eroare a portarului unirist.

Florian Brumaru a mizat pe distribuţia formată din F. Popa – Rodean, D. Iancu, Cioplântă, Alexievici, S. Muntean, Buda, Monescu, F. Morar, Oană, Culda; mai intrând Goguţa, Balea, Nicola, Gh. Olar (rezerve Podar – Petruşan, Onaca).

USR - Alegeri parlamentare 2020

În urmă cu două săptămâni, echipa albaiuliană a învins cu 3-0 în sezonul regulat, în Gruia. Este în fapt al doilea succes unirist al zilei, după acel 5-0 al juniorilor a, cu LPS Tg. Mureş.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

La prima victorie în play-out, elevii lui Florian Brumaru vor întâlni miercuri, 15 mai de la ora 14.00, într-un meci din prima runda a Seriei a 8-a, pe LPS Sebeş.

*4 puncte pentru LPS Sebeş şi FC Unirea Alba Iulia

Astăzi, în „Arini”, la juniori B, LPS Sebeş a remizat cu LPS Tg. Mureş, scor 1-1 (0-1), golul gazdelor marcat de Ştefan (57). Antrenorul Radu Bulugea a acumulat 4 puncte după două jocuri şi a mizat pe Pop – A. Bulugea, Ştefan, Urâtu, Grigore, Ludvig, Sava, Morea, Asinipean, A. Lăcătuş, I. Găldean (au mai intrat B. Găldean, Vainer, Oros). Conjudeţenele se vor înfrunta îm meci direct miercuri, la Alba Iulia, FCM Tg. Mureş remizând în această săptămână de două ori (1-1) cu „albanezele” FC Unirea Alba Iulia şi LPS Sebeş.

Dan HENEGAR

1 comentariu

Manitu 12 mai 2013 at 15:38

Referindu-ne la juniorii de la F.C. Unirea Alba Iulia, sa intelegem ca „concitadinii de la LPS Sebes” ar fi tot din Alba Iulia???

Comentariile sunt oprite