Rămâi conectat

Politică Administrație

La CJ Alba, ședință de analiză privind aplicarea politicilor sociale în județ

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Consiliul Județean Alba a organizat joi,  16 februarie 2017, în parteneriat cu Direcția de Sănătate Publică Alba (DSP), o ședință de lucru dedicată analizării modului de aplicare a politicilor sociale în domeniul protecției copilului, familiei, persoanelor vârstnice, persoanelor cu dizabilități, precum și a altor persoane, grupuri sau comunități aflate în nevoie socială.

La întâlnire au participat peste 60 de persoane, atât asistenți sociali de la primăriile din județ cât și reprezentanți ai instituțiilor și organizațiilor ce activează în acest domeniu de activitate. Temele abordate au vizat atât prezentarea și promovarea serviciilor sociale și comunitare, cât și abordări tehnice privind activitatea curentă a asistenților sociali ce funcționează la nivelul primăriilor din comune, orașe și municipii, cu accent pe realizarea și punerea în practică a planului anual de acţiune privind dezvoltarea serviciilor sociale.

În cadrul întâlnirii s-au accentuat și aspectele legate de prevenția cancerului, în special prin măsuri de vaccinare și depistare precoce.

„Domeniul abordat este unul foarte comlex și este necesară o acțiune comună a tuturor instituțiilor și organizațiilor implicate în acest sector, pentru a ajuta familiile sau persoanele aflate în dificultate. În județ, la nivelul primăriilor, se întâlnesc diverse situații și noi, Consiliul Județean, acționăm tocmai în sensul creării unui cadru comun de acțiune, care să ușureze intervenția și să maximizeze rezultatele”, a subliniat Dumitru Fulea, vicepreședinte al Consiliului Județean Alba, prezent la această întâlnire de lucru.

Salvează


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație USR Cugir are plăcerea de a anunța că Flaviu-Lucian Rădițoiu a fost ales candidat pentru funcția de primar, al orașului Cugir, în cadrul Adunării Generale a filialei. Cunoscut pentru implicarea sa constantă în comunitate, în diverse activități de voluntariat, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea