Rămâi conectat

Politică Administrație

La Ceru Băcăinți alegerea viceprimarului bate pasul pe loc

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Deși s-a scurs mai bine de o lună și jumătate de la alegerile din 5 iunie, consilierii locali din Ceru Băcăinți, (localitatea cea mai mică din județ), nu și-au ales încă viceprimarul.

ceru bacaintiDupă ce într-o ședință special convocată, în urmă cu aproape trei săptămâni, primarul Ioan Trif și cei 9 aleși locali, au depus jurământul și le-au fost validate mandatele, situația s-a blocat la alegerea viceprimarului. Trei consilieri, din partea PNL, ALDE și PMP și-au depus candidaturile încercându-și norocul pentru numărul doi în conducerea administrației locale.

Având în vedere faptul că niciunul dintre aspiranții la fotoliul de viceprimar, nu a întrunit numărul necesar de voturi, s-a hotărât reluarea votului pentru respectiva funcție, într-o ședință viitoare a consiliului local, care va avea loc potrivit informațiilor, spre sfârșitul acestei luni. (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea