Rămâi conectat

Curier Județean

La Centrul Cultural Cugir: Undă verde salariilor pentru personalul contractual

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

În baza proiectului de hotărâre inițiat de primarul Adrian Teban, legislativul din Cugir a stabilit salariile de bază pentru personalul contractual din cadrul Centrului Cultural Cugir (fosta Casă de Cultură), aflat în subordinea Consiliului local al orasului Cugir, începând cu luna august 2018.

Ținând cont de faptul că, Centrul Cultural Cugir este structură cu personalitate juridică se impune stabilirea anexei privind salariile personalului din cadrul acestuia prin menținerea coeficienților stabiliți și aprobați pentru personalul contractual. – Salarii de bază pentru personalul contractual prin care s-au stabilit salariile de bază pentru funcționarii publici și personalul contractual din cadrul aparatului de specialitate al Primarului orașului Cugir.

De asemenea, prin înființarea Centrului Cultural Cugir, s-a desființat funcția contractuală de conducere de director și s-a înființat funcția contractuală de conducere de director general pentru care nu exista coeficient pentru stabilirea salariului de baza pentru aceasta funcție.

Astfel, conform Legii- cadru nr.153/2017 privind salarizarea personalului platit din fonduri publice, valabile cu data de 1 august 2018, salariile de bază privind personalul contractual din cadrul Centrului Cultural Cugir sunt după cum urmează: Director general – 6.650 lei; Șef birou, grad II – 5.320 lei; Inspector de specialitate – de la gradul IA până la gradul debutant, între 3.800 lei – 2.755lei; Referent gradul IA până la Referent debutant, între 2.660 lei – 2.375lei; Îngrijitor – 2.280 lei; Mucitor calificat I pțnă la muncitor calificat III între 2565 lei – 2375 lei.

De menționat faptul că, coeficienții privind stabilirea salariilor de bază sunt cei aprobați prin Hotărârea Consiliului Local nr.136/2017.

   (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Acțiune a polițiștilor și jandarmilor din Alba. Amenzi de peste 11.000 de lei și patru permise de conducere reținute, joi

Bogdan Ilea

Publicat

în

Acțiune a polițiștilor și jandarmilor din Alba. Amenzi de peste 11.000 de lei și patru permise de conducere reținute, joi În ultimele 24 de ore, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta liniștea cetățenilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea