”La ceaune”, la Oarda de Jos: Poftă bună, dar grețos!

După ce ani la rând PNL și PDL  ”și-au scuipat” în tocană mai nou celebrează împreună evenimentul de la Oarda de Jos ”La Ceaune”, declară liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr.

Festivalul ”La ceaune”, organizat pe Stadionul din Oarda de Jos este unul dintre cele mai cunoscute evenimente organizate de fostul PDL, iar după fuziunea cu PNL, la acesta iau parte și vechii liberali. Ioan Lazăr le urează poftă bună, dar le spune că este grețos.

ELIT

”După ce și-au ”scuipat” ani la rând unul altuia în tocană acum o mănâncă împreună, din același blid. Poftă bună, dar grețos! Cred că oamenii din județul Alba își amintesc cum membrii celor două partide s-au bălăcărit și s-au scuipat ca la ușa cortului. În realitate, când e vorba de ciolane, nu au greață, nu au mamă, nu au tată. Sunt curios dacă cei care ațâță focul și mestecă în ceaune sunt foștii mei colegi din vechiul PNL, iar cei din PDL stau la masă și așteaptă să fie serviți. Sper să se rezume doar la atât…”, a afirmat Ioan Lazăr, înainte de începerea festivalului.

”La ceaune” se organizează duminică și va strânge și în acest an peste 12 echipe care se vor întrece în arta gătitului la ceaun. Din program nu vor lipsi muzica populară şi jocurile distractive pregătite de organizatori, care vor crea o adevărată atmosferă de sărbătoare. Printre invitații care vor urca pe scenă în acest an se numără interpreții Cătălin Hașa și Maria Filimon.

„La Ceaune” este dedicat tuturor iubitorilor de mâncare tradiţională care vor să redescopere gustul autentic al bucătăriei din Ardeal, susțin organizatorii.

ADEZIUNE PLUS

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Te-ar putea interesa și:

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi ai acestui an!”

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă și dezvoltată

Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!”

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!” Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Părerea ta contează: Vicepreședintele Comisiei pentru Educație și Cultură din Parlamentul European, Victor Negrescu, vă invită să vă spuneți opinia despre viitorul educației

Europarlamentarul de Alba, Victor Negrescu, invită persoanele interesate de îmbunătățirea sistemului educațional să răspundă la mai multe întrebări, în cadrul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

8 Comentarii

Señor Fiscal 28 august 2016 at 10:19

Bine spus ! Dar cum ordenii sunt o sleahta de nesatui pun pariu ca va fi plin de infometati pe acolo.

Oameni.nu.Javre 28 august 2016 at 12:11

@Senor Fiscal
In sleahta a fost mama ta cand ti-o conceput creierul ala limitat dobitocule. Daca iti facea acel ceaun in fata la casa/bloc erai primul cu farfuria. Si ca sa-ti fac o mica legatura intre neuroni, poate mai mult din 50% care se duc acolo merg din oras, limba, ciugud, seusa, drambar la fel cum merg oriunde s-ar tine asa ceva. Dar poate tu esti mai smecher ca toti oamenii aia majoritatea gospodari, genul la care-i trebuie barca atunci cand apa e pana la glezne.

Cat despre articol, imi pare de prost gust. Bun inteleg ca anul trecut au fost probleme „politice”, titlul nu e sugestiv spre a critica evenimentele politice sau politicul implicat cum ar fi trebuit sa fie, ca un dobitoc ca Senor Fiscal, intelege ce nu trebuie din mesaj si altii ca el.

Ion 28 august 2016 at 13:23

Probabil din cauza asta suntem ultimii pe lista in europa. Un exemplu clar de articol ce nu trebuia publicat, un exemplu clar de politician ce nu trebuia luat in seama.

Cat erau membri ALDE in PNL se scuipau cu PSD. Deci: 28 august 2016 at 14:38

in realitate, când e vorba de ciolane, nu au greață, nu au mamă, nu au tată. Sunt curios dacă cei care ațâță focul și mestecă în ceaune sunt actualii mei colegi din vechiul PNL, iar cei din PSD stau la masă și așteaptă să fie serviți. Sper să se rezume doar la atât…

marius 28 august 2016 at 20:17

Nu e important ceaunul din care mănânci, important e ce mănânci. N-are importanţă cine găteşte, ci cine aduce ingredientele. N-are importanţă cine comentează, importanţă are cine întreţine focul.
1. Un cetăţean stătea pe marginea lacului şi mesteca în ceaun. În lac se vedea invers.
2. Un consilier din Oarda a fost sfătuit de medicul dentist, după ce i-a pus o plombă, să mănânce pe partea cealaltă. Consilierul a refuzat categoric pe motiv că pe partea cealaltă nu are casă.

Goe 28 august 2016 at 20:28

Da de ciolanul uteps ce zice alde lazăr pe care l-a valorificat sub comanda lui tăriceanu …..

Sf Niculae 29 august 2016 at 13:14

Ce vă mai miră ,șoldoveanul liberal neculai popa se încuscrește cu pdl-epra hava și ungurul Attila ..nuntă mare în „cetate” cu garda imperială la poartă ….

da, e gretos si lipsit de credibilitate 29 august 2016 at 15:19

E gretos sa vezi comentarii facute de „drojdiile”ramase din diverse partide si reunite in de-alde ciurucuri de partide..

Comentariile sunt oprite